Ex-fractieleden OBP Noord-Holland: Brinkman nog veel erger dan Wilders

Ex-PVV’er Hero Brinkman is zijn twee medefractieleden van de Onafhankelijke Burgerpartij (OBP) in de Provinciale Staten van Noord-Holland kwijt. Statenlid Monica Nunes bevestigde vandaag dat zij en haar collega Gerton van Unnik uit de OBP zijn gestapt. (Volkskrant)

Die Hero, die zo democratisch is, staat er nu helemaal alleen voor in Noord-Holland. Zielig hè? Zelfs de huispsychopaat van de PVV trok het niet meer met hem. Dat wil dan wel wat zeggen denk ik.

Maar nog niet eens begonnen en nu al LPF-taferelen. Gaat een leuke verkieizingstijd worden! 😀

– Zie Brinkmans superspeech gisteren die de aanleiding was.

5 gedachten over “Ex-fractieleden OBP Noord-Holland: Brinkman nog veel erger dan Wilders”

 1. Met dat onbehouwen gehannes van hem stelt hij een jaarlijks inkomen van € 102.040,13 plus 1% als fractievoorzitter van De Politieke Kneuzen Partij in de waagschaal. Naast dit salaris gooit hij de 14% bijverdienste mogelijkheid en diverse vergoedingen behorende bij het Tweede Kamer lidmaatschap weg.
  De man is niet goed wijs, een ongeleid projectiel die tegen zich zelf en de maatschappij beschermd moet worden.

  De Politieke Kneus schat zijn optreden verkeerd in en zal geen zetel veroveren in de Tweede Kamer wanneer hij niet met iets nieuws aankomt.
  Zijn wachtgelduitkering bedraagt 80% van de schadeloosstelling in het eerste jaar. Vanaf het tweede jaar is het 70%. Met een maximum van 4 jaar. Brinkman is 47 jaar dus op zijn 51ste dondert hij de bijstand in.

  Moet hij natuurlijk zelf weten, maar ik vind het zo jammer voor hem dat hij dat megagrote gat op Rechts niet kan vullen samen met zijn soulmate Rita Verdonk. Ik gun ze het zo dat ze beiden op het blauw naast elkaar plaats nemen en dat ik hun koppies vol met rancune chagrijn gericht op Wilders en Rutte mag zien op politiek24

 2. Onderstaand ga ik inlijsten en ophangen aan de toiletdeur; goed voor de ochtend-stoelgang

  De twee opstandelingen binnen de OBP hebben geen plannen om zich bij een andere fractie aan te sluiten. ‘We moeten zuinig zijn op de steun van onze kiezers,’ aldus Van Unnik en Nunes, die bij de verkiezingen in november respectievelijk 82 en 146 stemmen binnensleepten.

Reacties zijn gesloten.