Europese Commissie dreigt Nederland met strafprocedure om regels arbeidsmigratie

Nederland, het land van melk en honing, waar het zo goed toeven is was. Nederland staat goed in de kijker bij Europa. Deze regering kan de ene na de andere oorvijg en boete verwachten van de Europese Commissie. Zal er wel weer een anti-Europasentiment op komen. Dat we ze niet nodig hebben en zo en dat Geert gelijk heeft. Niet dus, als je samen regels afspreekt, past het niet om daar als eenling eenzijdig van af te wijken omdat jou dat dan even zo uitkomt om vooral je gedoger tevreden te houden en jezelf in het zadel.

Kortom, deze regering gaat ons nog meer geld kosten. Want als Europa een boete oplegt, drie maal raden wie die mag gaan betalen.

 

4 gedachten over “Europese Commissie dreigt Nederland met strafprocedure om regels arbeidsmigratie”

  1. Boetes, belastingen, bankulp – alles wordt door de burgers betaald terwijl Wilders in de achterkamertjes lekker blijft grinniken.

  2. Het wordt hoog tijd om onze VVD-vrienden eens te overtuigen dat ze Rutte moeten laten vallen. D66 is toch een prima alternatief voor mensen die denken dat markt een andere naam voor god is.

  3. Nederlandse toeristen zullen er rekening mee moeten houden dat bij het eerstvolgende bezoek aan het minder fascistische buitenland douanebeambten niet meer zullen vragen of men voor business of pleasure komt, zaken doen is een kwestie van gunnen, waarom zou je een land met verachtelijke bekrompen bestuurders wat gunnen? Voortaan is de vraag pleasure of asylum

  4. Kijk maar eens naar de ‘rechten van het kind’..en alles waar de NL-overheid zich ‘niet mee in wenste te laten’. En doe ‘es een gokje welke partijen toen regeerden. Ach, laat ook maar. Een ieder weet dat sinds WW2 de VVD & CDA aan de macht zijn geweest. De twee partijen die destructief zijn voor NL.

    Iedere “oorvijg” die de NL-overheid krijgt van de EU, is meer dan terecht. Sla er zelfs maar dubbel op….En dat van iemand die niets met die verwerpelijke EU heeft.

Reacties zijn gesloten.