Europees Parlement wil onderzoek declaratiegedrag PVV

Naar aanleiding van het programma KRO Reporter wil het Europees Parlement dat er een onderzoek komt naar het declaratiegedrag van de PVV-fractie.

De PVV heeft een declaratie ingediend voor een onderzoek dat is gedaan in opdracht van de Haagse fractie en heeft daarmee de regels van Brussel overtreden. Europa betaalt niet voor politieke nationale doelen.

Ook wilde de fractie dat de ontwenningskuur van Van der Stoep werd betaald door Europa. Is hij dan door Europa aan de drank gegaan? Mogen wij dan ook even declareren bij Den Haag als wij aan de drank raken van dit asociale beleid? Dacht het niet.

Maar goed, de speciale pakken zijn al besteld in Brussel, want er gaat een beerput open als ik dat zo lees. PVV is nog maar kort politiek bezig, maar verloochent zijn VVD-achtergrond niet. Graaien waar het kan en eigen zak spekken gaat voor landsbelang.

Uiteraard is de PVV niet voor commentaar bereikbaar, mogen ze een keer wat zeggen, houden ze hun mond. En de aanhangers vinden het geen goede zaak dat dit boven water komt, want dit is PVV-bashen en demoniseren. Tuurlijk joh! Word eens volwassen.