Europarlementariër Ria Oomen (CDA) bedreigd wegens kritiek Polenmeldpunt

Het PVV-achtig tuig heeft sinds Pim Fortuyn het recht op belediging en discriminatie verworven en wil zich daarin niet meer laten beperken. Dus als je daar openlijk protest tegen laat horen word je gewoon wel even bedreigd, zoals Europarlementariër Ria Oomen heeft ondervonden, nadat ze openlijk op het Polenscheldpunt van de PVV haar kritiek kenbaar heeft gemaakt. Er is zelfs ook brand gesticht bij haar woning.

Maar bij de premier hoeft u niet te zijn voor dit soort problemen, dat weet u hè? Die heeft daar allemaal niets mee te maken.

14 gedachten over “Europarlementariër Ria Oomen (CDA) bedreigd wegens kritiek Polenmeldpunt”

 1. Dit is een zeer serieuze zaak.
  Let op de feiten: Ria Oomen doet haar mening aangeven op de betrokken website die onder beheer van PVV is. Waar de gegevens uiteindelijk bij staatssecretaris Henk Kamp aankomen.

  Daarop komen de ultra-rechtse terroristen in actie met bedreigingen voor haar leven en brandstichtingen.

  Er is maar een enkel conclusie mogelijk – dat de informatie van de website onder beheer van PVV en/of mogelijk die in het circuit van Henk Kamp terechtkomen worden meterwoon gelijk doorgespeeld aan ultra-rechtse terroristen.

  Mogelijk zou de conclusie getrokken kunnen worden dat PVV niet alleen louche contacten heeft, maar ook bediend zich reeds door knokploegen tegen andersdenkenden.

 2. Ik zie nu wel dat Oomen zelf het geval van brandstichting ontkent, maar er was wel een bedreiging. Maar inderdaad; de meldingen zijn helemaal niet openbaar op die site, dus hoe is die informatie naar buiten gekomen?

 3. Het is Wilders en/of Henk Kamp.

  Glashelder en tevens werk voor opsporingsdiensten, mits ze niet alleen op buitenlanders jagen.

 4. wat hitler en zijn trawanten niet gelukt is probeert de bestaande politieke elite het Nederlandse volk door de strot te drukken,met alle gevolgen van dien!!!!De PVV van Geert Wilders is als het ware het enige antwoord of tegengeluid tegen dat zogenaamde grenzeloze europa!!!!!Ten diepste zijn de tegenstanders van Geert Wilders de nieuwe fascisten van de toekomst!!!Uit de volksmond van oost-europeanen hoor ik geluiden dat europa er alleen is: voor criminelen en politici!!!! Waarschijnlijk zal europa uitmonden in de een of andere dictatuur met het chaotische geldverslindende brussel als regeringszetel !Lang leve de lol voor de jongens en meisjes europarlementariers!!!

 5. @4 van duren:

  Zeg je schreeuwt wel heel hard, maar wat is jouw oplossing? fascisme met fascisme bestrijden of zoiets?

 6. @4 “Uit de volksmond van oost-europeanen hoor ik geluiden”

  Waar heb je die volksmond gevonden? Ik spreek tamelijk veel oosteuropeanen, hier en in oost europa, maar die volksmond heb ik nooit gevonden. En die geluiden die je hoort heb ik ook nooit gehoord eigenlijk. Stemmen in je hoofd?

 7. #8, van duren bedoelt zijn eigen bruine volksmond, het meest waarschijnlijk.

 8. Wat mij altijd opvalt, zoals in het geval van duren is dat zodra “eigen volk” bij enige criminele handelingen betrokken is vervallen meteen alle noties voor gerechtigheid: ” Eigen volk – uber alles”.

 9. ter attentie van al die achterbakse nederlandse angsthazen,die met naam en toenaam niet durven te reageren! Hebben u en de uwen soms iets te verbergen? Ik reageer meestal uit de openbare bibliotheek en heb niet veel verstand van de computer.Ik doe behoorlijk zwaar fysiek werk , soms ook met hard werkende oosteuropeanen!!!

 10. @11 “Hebben u en de uwen soms iets te verbergen?”

  Ja. Ik vind één keer mijn gezicht verbouwd krijgen (+ diverse gevallen van laster, stalking & bedreiging) door ultrarechts eigenlijk wel voldoende, ik hoef ze niet ook nog eens aan huis.

  Trouwens, wat voor garantie hebben we dat je echt Leon van Duren heet? Het blijft internet hè? 😛

 11. @ Leon:

  Als je toch in de bibliotheek bent, leen dan eens een paar echte boeken. Zoals, bijvoorbeeld: http://www.amazon.com/Anatomy-Fascism-Robert-Paxton/dp/1400040949

  Dan zijn hersenkronkels, zoals: “Ten diepste zijn de tegenstanders van Geert Wilders de nieuwe fascisten van de toekomst!!! ook niet meer nodig. Het is prima leesvoer, wanneer je pauzeert van je “zware fysieke werkzaamheden” Althans…

Reacties zijn gesloten.