Er komen helemaal geen 3.000 politieagenten bij!

Kabinet Rutte breekt nog een belofte, jongens, gaan ze er nog wel een waarmaken?

Gisteren is duidelijk geworden dat er helemaal geen politieagenten bijkomen, maar dat de 3.000 erbij zoals staat in het regeerakkoord, een handig rekenkundig geintje was om de kiezers blij te maken. In feite komen er minder politieagenten, want er worden er 500 dierenpolitie, met dank aan de PVV.

Vergis je niet, ik ben een grote dierenvriend en stel het gezelschap van dieren vaak meer op prijs dan van mensen. Maar eh, die dierenpolitie, wat gaat die eigenlijk doen? Ik weet het nog steeds niet. Is voor hun de wetgeving anders dan voor de al bestaande diensten? Heb geen wetswijzigingen gezien, dus denk het niet 💡

Maar goed, er komen er dus niet meer bij om dit te kunnen doen. Want als ik dit zie, komt toch onwillekeurig de gedachte op dat er óf al te veel agenten zijn, óf ze doen niet wat ze moeten doen.

5 gedachten over “Er komen helemaal geen 3.000 politieagenten bij!”

  1. We mogen toch allang blij zijn dat er geen extra tuig tewerkgesteld wordt van onze centen?

  2. Yep! Maar dat hadden ze wel beloofd en 1,5 miljoen of ietsje meer (VVD erbij) waren daar wel blij mee. Maar was ook al gelogen.

  3. Rekenkundig geintje? Gewone leugen. Er was geld voor 3000 minder, en die worden nu niet ontslagen. Dit soort geintje moet je in het bedrijfsleven uithalen, dan ben je snel “uitgeondernomen”.

  4. Mooi, er zijn al genoeg doorgesnoven jantjes in blauw op straat. Ik heb geen behoefte aan nog meer Sander Vtjes

Reacties zijn gesloten.