En nu is het hopen voor de ouderen dat het CDA echt kritisch is

Nou nou die Rutte verliest dik want zijn regering krijgt een ontzettende knauw en dat met een lage opkomst, maar meneer legt het weer uit als een overwinning.

Maar goed, ik ga het nu even niet hebben over de VVD en haar achterban die corruptie wel prima en dus de verdere afbraak van Nederland belangrijker vinden. Een blinde oudere mevrouw haar zorg afpakken, stoer hoor, rechts tuig.

Nu over het CDA, hoe is het toch mogelijk!? Het CDA heeft een trackrecord die net zo onbetrouwbaar is als die van de VVD en de PVDA (van nu). Natuurlijk heel veel ouderen die jongs af hebben geleerd om CDA te stemmen ook al geven die geen ene fuck om die ouderen.

Ik vrees voor die ouderen dat het als volgt gaat. Schippers gaat naar het CDA met haar plannen voor ouderenmoord die nu al gaande is en Schippers vraagt aan het CDA: wilt u hier even uw tekenen voor akkoord. Gaat het CDA dat doen of niet? Het CDA heeft wat dat betreft de schijn tegen zich want CDA en VVD zijn niet echt elkaars tegenpolen. Dus ik vrees dat die ouderen gewoon de klos zijn.

Verder heb je natuurlijk die SGP die voor neuken met de broek aan als wisselgeld ook wel even tekent zonder gewetensbezwaren.

Ja mensen, van rechts moet u het echt hebben.

Lage opkomst bij stemmen helpt de VVD omdat ze het moeten hebben van die 1% en gruwen van die 99% van Nederland.

Weer een dag in Kneuterland.