En asfalteren maar! Het Groene Hart verandert in het Zwarte Hart.

Natuurorganisatie het Groene Hart vreest dat in de komende 10 jaar zeker 60 veenweidegebieden en polders uit Utrecht zullen verdwijnen door woningbouw, aanleg van wegen en uitbreiding van bedrijfsterreinen. (Trouw)

Maakt het uit, van groen kun je niet eten, flauwekul, volbouwen die hap. GVD wat word ik daar toch iedere keer pisnijdig om als ik dat lees. Stelletje hufters zijn het die met allerlei eigen belangen bezig zijn om zoveel mogelijk beton en asfalt te produceren. Laten ze zelf in een bunker gaan wonen met zijn allen, asfalt parkeerterrein er voor en ze zijn helemaal in de gloria.

3 gedachten over “En asfalteren maar! Het Groene Hart verandert in het Zwarte Hart.”

  1. Weer zo’n geval van kannietisme , in het buitenland bouwen ze dubbeldeks snelwegen om ruimte te besparen ( jawel zelfs in volruimte USA , maar wat dacht je van alle taluuts vervangen door gebouwen waaroverheen de weg loopt , ventweg ernaast en je kan ladingen industriegebied afbreken

  2. Misverstand. Van groen kun je wel eten. Sterker nog, mensen eten alleen maar groen (direct of – de carnivoren – indirect). Asfalt kun je niet eten.

  3. @2 Jawel, weet ik wel, maar zij niet. Was ook sarcastisch bedoeld. Het brengt in bruinederriemensen hun ogen niks op dus moet maar weg. Alleen daar waar je harde pecunia voor kunt vangen, datr brengt wat op en kun je van eten.

Reacties zijn gesloten.