Emile Roemer: geen verhoging eigen risico en terugdraaien marktwerking zorg

Kijk eens aan, dat is nog eens duidelijke taal. De verhoging van het eigen risico bij zorgverzekeringen is zelfs een breekpunt voor de SP, zegt Emile Roemer, en aangezien we hier niet met een labiele narcist als Geert Wilders te maken hebben kunnen we ervan uitgaan dat dit breekpunt niet binnen 24 uur na de verkiezingsuitslag spontaan en geheel vrijwillig wordt opgegeven, zoals dat met het PVV-‘breekpunt’ *onbedaarlijk hysterisch geschater* van de verhoging van de AOW-leeftijd gebeurde na de verkiezingen in 2010.

Ook de marktwerking in de zorg moet teruggedraaid worden volgens Roemer:

“Ik wil in de ziekenhuizen geen winstuitkeringen, zorgbestuurders die ver boven Balkenendenorm verdienen. We zien het verhogen van het eigen risico, het uitkleden van het basispakket en een prikkel om maar meer te gaan behandelen.”

Uitstekend gezien van Roemer; dit zijn praktijken die bijvoorbeeld in de VS, dat paradijs van privatisering, de zorgkosten ver boven het gemiddelde van westerse landen hebben opgezweept.

En dan voor de socialofoben onder ons (waaronder ook wel sommige zichzelf links voelende types) die er alles aan doen om Roemer zo eng mogelijk over te willen laten komen, of hem desnoods onder hetzelfde vaandel als de PVV willen schuiven:

Realistisch gezien gaat u niet regeren met PVV en VVD.

“De PVV in ieder geval niet.

Zo, dat staat er dan tenminste ook eens een keer.

Roemer merkt nog op dat hij er blijkbaar toe doet, dat iedereen hem ineens zo aanvalt. Hu, wat eng toch ook, de socialisten komen eraan! Heel wat enger dan die volstrekt normale partij met volstrekt normale half-criminelen erin onder leiding van een gefrustreerde – en uiteindelijk doorgedraaide – ex-VVD’er die bij zijn vroegere partij maar nauwelijks zijn positie in de Kamer wist te handhaven.

1 gedachte over “Emile Roemer: geen verhoging eigen risico en terugdraaien marktwerking zorg”

  1. De PvdA had nooit zonder de SP van Emile Roemer van start moeten gaan ik vind dit een grote fout!!!
    Nu is de PvdA gebonden aan de VVD de Rijkelui partij en zijn daar niet tegen opgewassen!!!

Reacties zijn gesloten.