Elsevier gaat over lijken…

Als je een vreemdelingenhater bent, of beter: als je de angst voor vreemdelingen tracht aan te wakkeren ten einde in één moeite door daaraan een pleidooi te koppelen voor verlaging van wat in deze tijden van dwangarbeid en verdringen als gevolg daarvan nog rest van het minimumloon trek dan ook alle kul uit de kast die je ook maar enigszins kunt verzinnen.

Want het aanwakkeren van vreemdelingenhaat en de wens om mensen rücksichtslos uit te buiten en af te persen hebben alles met elkaar te maken. Noem daarom de komst van mensen uit Bulgarije en Roemenië ook vooral als schedelmetende minister in een bruin regime ‘dijkdoorbraak’.

Schuw ook zeker niet de tot op heden raadselachtige en zeer recente tragische dood van een bekende persoonlijkheid en het verdriet dat nabestaanden en vrienden van de overledene hebben als gevolg van de ellende die hen is overkomen.

Dát hebben de zwijnen van hetzeblaadje Elsevier goed begrepen .

Kan de lezer vragen of de schrijver dezes verrast is door de peilloze diepte waartoe de xenofobe haatzaaiers van Elsevier blijkbaar kunnen zinken.

Nou nee. Immers, het blad had tot voor nog niet zo heel lang geleden immers ook iemand als columnist die het uitroeien van mensen in de Gaza-strook iets vindt om grappen over te maken waar een andere xenofoob, SGP-ayatollah Kees van der Staaij dan op zijn beurt weer hartelijk om moest lachen.

De vunzigheid van rechts kent geen grenzen…

15 gedachten over “Elsevier gaat over lijken…”

 1. Toen ik het hoorde dacht ik even aan een on-fortuin-lijke aanslag van gristenrechts vanwege hun anti-euthanasie-movement…maar nee, dat bedoelde else4 niet…..

 2. We hebben wederom een politieke moord in Nederland. Maar omdat wij leven in een rechtsstaat is de achterban van Groen Links voor mij onschuldig tot het tegendeel bewezen is!

 3. @theo, “We hebben wederom een politieke moord in Nederland.” ????

  En je bewijzen zijn: je onderbuikgevoel???

  Ben je vergeten waarschijnlijk in goed Neerlands stijl toe te voegen dat het meest waarschijnlijk door buitenlanders/allochtonen is gebeurd, omdat criminele misdrijven geperverteerd door etnisch-zuivere, geblondeerd of niet, Nederlanders tellen nooit mee in de statistieken.

 4. @nexus

  Er zijn geen sporen van inbraak gevonden dus M.O.E.-landers en/of Nedermocro’s vallen daarom logischerwijs af.

  Inbraak was dus niet het motief. Verder is het niet echt logisch dat het bij deze vrouw van 81 om “problemen in de relationele sfeer” ging.

  Dan blijft een politiek motief over en dan kom je automatisch uit bij de achterban van Groen Links omdat die een nu eenmaal een indrukwekkend track-record heeft opgebouwd als het gaat om het gebruik van geweld om haar zin door te drijven.

  Maar zolang er niemand is veroordeeld horen we te doen dat de achterban van Groen Links onschuldig is. Dus.

 5. @theo,

  volgens mij zijn er in Nederland meer doden die op het conto van rechts komen. Zij doen het weliswaar niet rechtstreeks maar meer in de vorm van bezuinigingen op de mensen die het toch al veel slechter hebben dan de gemiddelde mensen in Nederland

 6. Geert Wilders is onlangs naar de begrafenis van Sharon geweest. Volgens mij heeft ie er een aantal dagen aangeknoopt om bij het Israëlisch Ministerie van Voorlichting te vragen hoe en langs welke lijnen hasbara werkt.Want de 5e colonne van de PVV spreidt zich als een rioolvlek uit, zelfs over een respectabel blad als Elsevier.Het wordt zo zoetjes aan een plaag.De politie weet nog van niks, geen getuigen, geen daders en de reaganten hebben hun oordeel al klaar.Het zijn de buitenlanders. Punt uit. En het is de schuld van links dat er open grenzen zijn en de D’66 rechters straffen veel te licht.Terwijl juist uit veel onderzoeken is gebleken dat zwaar straffen absoluut niet helpt.Maar ja, maak dat een PVV er eens wijs.

 7. Theo,
  Relationele sfeer,kan óók familie betreffen of gewoon vrienden die de mevrouw op bezoek kreeg eventueel,en trouwens oudere dames bestellen ook wel eens een gigolo dus jouw aanname dat 81jarige dames geen seks doen is niet altijd reëel.
  M.o.eilanders en nedermocro,s zouden volgens jou sporen van inbraak achterlaten als zij ergens in zullen breken..hoe breken blanken dan in zonder inbraakpoging achter te laten?
  En nog een vraag,welke politieke linkse reden zou een linkse moeten hebben gehad om deze dame te willen doden?

 8. Ik word misselijk van de inhoud van veel reacties, vooral die van theo, maar die heeft het off-topic jengelen tot Kunst verheven geloof ik.

 9. zelfs over een respectabel blad als Elsevier.???
  Wie betaalt mijn nieuwe klomp?
  Die van mij is gebroken.

 10. Een respectabel blad? In 1999 schreef een Mussolini-look-a-like (en ik heb het echt niet alleen over de fysieke gelijkenis of de vrijwel identieke manier van brallen in het openbaar) die dan als broodschrijvertje in dienst van het ‘respectabele Elsevier’ zijn hersenspinsels wereldkundig mag maken de gruwelijke moord op Marianne Vaatstra toe aan een bewoner van een nabijgelegen asielzoekerscentrum.
  ‘Een keel doorsnijden, dat is iets wat een Fries niet doet’ aldus Pim Fortuyn.
  Elsevier heeft een lange traditie van haat zaaien lijkt mij zo toe.

 11. Rechts heeft idd in dit land een niet meer in te halen voorsprong wat betreft het hebben van bloed aan de handen.

  Reli fanaten

  VOC tijd

  NSB

  En die VVDers die marktwerking in de zorg hebben ingevoerd.

  Waar je dan rechts over hoort mauwen is

  Pim Fortuyn die door een idioot is vermoord iets wat totaal niet des links is.

  DO THE MATH THEO!

  DE VVD heeft idd heel veel bloed aan de handen. Ze willen ook te graag Amerika in de hol kruipen met buitenland missies. DAAR VALLEN OOK JOUW ROOMBLANKE GELIEFDE NEDERLANDERS ten prooi. Wel natuurlijk een jan met het petje en nooit een VVD veelvraat. Doodgaan is voor het plebs en de VVD generaal zit mijlen ver met een dubbeloops jacht geweer op weerloze diertjes te schieten in lands bossen.

  DAT ZIJN FEITEN! DAT IS HOE HET ZIT! dit weet iedereen links en rechts IEDEREEN!

 12. Staat in de boeken van de verfoeide linkse scholen hier. Dit soort feitjes. Want educatie is een vervelende linkse hobby in dit land.

 13. Precies! Theo Kiera en Dogen de fatsoens koning houden hun waffel. Feiten zijn ze niet welgevallig.

  Hier nog een stuk rechts verdriet die zijn mening geeft over verdwijnen banen zorgtehuizen.

  126
  Hari 7 uur 45 minuten geleden door Hari
  Goede zaak

  Alles wat geld kost en niet (meer) productief is, moet je gewoon wegsnijden/bezuinigen. Doet nu pijn, maar op lange termijn maakt het onze economie gezond.

  In Afrika en de VS werken ouderen ook tot aan hun dood. En daar klaagt ook niemand.

  Ziek ook al zou hij/zij een troll zijn op dat forum walgelijk.

Reacties zijn gesloten.