Elias (VVD) verwaardigt zich weer te praten met de AOb, Beertema (PVV) wil eerst nederige excuses

Regeringspartij VVD is bereid weer in gesprek te gaan met onderwijsbond AOb. VVD-Tweede Kamerlid Ton Elias heeft dat dinsdag gemeld nadat de AOb een brief had gestuurd. (Telegraaf)

Ja, ja, Ton Elias die geweldige man met dat gigantische inlevingsvermogen die beweert dat ouders en leraren niet zo moeten zeuren. Die beweert dat ouders ‘pakketjes’ sparen om zo aan extra geld te komen, die beweert dat kinderen die niet zo goed mee kunnen komen ‘een vlekje’ hebben. Deze stigmatiserende man, die voor een riant salaris zit te zorgen dat de boel in Nederland verstierd wordt, verwaardigt zich weer met de AOb te gaan praten.

PVV hoofdsufferd onderwijs

Dit in tegenstelling tot de ‘onderwijsspecialist’ Harm Beertema van de PVV. Die is nog steeds beledigd en eist eerst nederige excuses van de AOb. Terwijl Kircz (voorzitter AOb) alleen maar de waarheid heeft gezegd, iets waar de PVV toch zo voor is? Zonder nederige excuses valt er wat Beertema betreft niet verder te praten. Maar lees even wat Harm zelf zegt tegen leraren, maar ja, dat moet kunnen. Want de PVV is zelf voor heel veel vrijheid van meningsuiting voor zichzelf. Dat anderen dat dan willen is gelijk onzin en onmogelijk.

Als AOb zou ik een veel gebruikte zin van de leider van de PVV-sekte gebruiken:  “Beertema je kunt de boom in”.

1 gedachte over “Elias (VVD) verwaardigt zich weer te praten met de AOb, Beertema (PVV) wil eerst nederige excuses”

  1. Ach zolang zelfs oppositie de bruine drek gewoon hun zegje gunt, verspil ik toch maar mijn energie door er op Krapuul verbijsterd over te zijn dat de fascistische haatkuif c.s. ongelimiteerd alle bral- en diteerruimte krijgt.
    Ik ga dunkt me maar in het illegaal verzet. *rommelt in verzetskistje van opa*

Reacties zijn gesloten.