Elias en Schultz van Haegen – zo werkt dat dus

Willem Bos op Konfrontatie brengt ons nog even in herinnering wat “we” allang weer vergeten zijn.
Hoe een keuringsdienst, oorspronkelijk ingesteld door waterleidingbedrijven, en “dus” hoognodig te privatiseren, even monopolist met tarieven gegarandeerd door echtgenote werd. Zodat we ook weten waarom deze mevrouw die niets met waterstaat heeft op dit ministerie zit.

Kiwa is een internationaal opererend kwaliteitszorgbedrijf dat voortdurend bezig is om processen, producten, medewerkers en organisaties te verbeteren. Dat doen we door u terzijde te staan bij certificatietrajecten, maar ook door het aanbieden van training, inspectie, research en onze technologische kennis. Omdat iedere markt specifieke expertise vereist heeft Kiwa dit op marktsector gegroepeerd.

KIWA staat voor: Keurings Instituut voor Waterleiding Artikelen. Bij de “privatisering” werd ene Haro Schultz van Haegen betrokken, de echtgenoot van Melanie Maas Geesteranus. Hij heeft er drie miljoen aan overgehouden tot nu toe.

Als je niet gedumpt wordt dan zorgen VVD-ers als echtpaar goed voor elkaar, zie ook Jorritsma en er zijn nog heel wat meer te vinden op alle mogelijke niveaus.
Volstrekt integer, vond de meerderheid van de Tweede Kamer de gang van zaken rond het echtpaar SvH-MG.

Bij de VVD helpt men elkaar, contacten zijn alles, met Ton Elias en tot in de koninklijke familie aan toe: zie in dit verband hier en hier, een site waar men de VVD toch een warmer hart zou moeten toedragen op het eerste gezicht.

6 gedachten over “Elias en Schultz van Haegen – zo werkt dat dus”

 1. Het is allemaal van een plompverloren botheid…voor uw neus. En het volk volgt het voorbeeld. Jammer.

 2. Ton Elias? Dat is als ik me goed herinner die volgevreten lapzwans en steunbalk van ook het eerste fascistische regime sinds Seys-Inquart die van mening is dat mensen die in het onderwijs werken een stel luie donders zijn.
  Waarom geldt voor VVD’ers eigenlijk geen omgekeerde bewijslast: je bent een door en door corrupt zwijn tenzij je zeer overtuigend kunt aantonen dat het tegendeel het geval is.
  Lijkt mij wel een goede zaak.

 3. @2 Dat is niet zo vreemd ,voor hun gelden andere wetten ,men dekt mekaar tot het eind .En als het dan toch fout loopt laat men de personen vallen en wast de partij zijn handen in onschuld .Maar dat geld voor alle partijen daar in het haagje .

 4. Loekje Hermans ook in het nieuws. Graaien je lust en je leven. Teveel VVDers teweinig tijgers. Inruil actie…. Kwamen die Chinezen maar VVDer stropen.

 5. 50.000€ investering wordt in 2 jaar tijd omgetoverd in 3.000.000€ winst.

  Maar alles volgens de regels volgens Rutte.
  Tijd voor een kleine revolte komt eraan!

 6. ” Minister-president Rutte en de Vlaamse minister-president Peeters leiden van 7 tot en met 9 juli 2013 een gemeenschappelijke economische missie naar Texas. Zij worden vergezeld door minister Schultz van Haegen van Infrastructuur en Milieu en de Vlaamse minister Crevits van Mobiliteit en Openbare Werken”

  http://www.rijksoverheid.nl/nieuws/2013/07/02/gemeenschappelijke-economische-missie-nederland-en-vlaanderen-naar-texas.html

  “Minister Schultz van Haegen en minister Crevits hebben op hetzelfde moment met een deel van de bedrijvendelegatie uit de havensector een ontmoeting met de Houston Port Authority en andere grote havens bij de Federal Reserve. Hierna verenigt de delegatie zich voor een bezoek aan Vopak.

  VOPAK en SCHULTZ, wie helpt zoeken?

Reacties zijn gesloten.