OM eist 20 maanden tegen VVD’er Ziengs

VVD-politicus Ziengs heeft volgens het OM de jarenlang de fiscus opgelicht voor in totaal bijna 7 ton. Hij deed dit middels het vervalsen van facturen voor zijn bedrijf zodat hij geld van de belasting kon “terug” krijgen.

Gedurende deze tijd was Ziengs statenlid voor de VVD in Drenthe.

Ter verdediging heeft Ziengs aangevoerd dat hij van niets wist en dat alle strafbare feiten zijn gepleegd door een Duitse compagnon. Niemand heeft deze compagnon ooit gezien of gesproken, noch is er enig bewijs gevonden voor het bestaan van deze compagnon.

De uitspraak over deze zaak is op 24 september aanstaande.

In het kader van de integriteit bij de VVD is Ziengs nog wel actief als ledenwerver voor de Club van 100, een club voor Drentse VVD’ers ondernemers.

3 gedachten over “OM eist 20 maanden tegen VVD’er Ziengs”

 1. Wat een ongelofelijk maffia-verhaal!
  Spoken die facturen vervalsen.
  Geesten die alleen door Ziengs worden ontmoet en gesproken.
  Corruptie ten top.

  Deze man wordt zeker beschermd, anders de opsporingsdiensten tegenwoordig aan de hand van alle databanken en NSA en dito samenwerking kunnen iedereen en overal opsporen.

  Kwestie van goede wil. Maar het gevaar loert zoals het vaak binnen de maffia is – dat als de ene nauw gepakt wordt, valt automatisch de volgende af en vervolgens de broederschap VVD in gevaar komt.

 2. Welke schoenmaat (up yours, steeltoed.) is het, wanneer er iemand, Ziengs in deze, mogelijk denkbeeldige vrindjes verzint, om daar ‘de schuld’ (waarvoor ‘rechtvoor’ een rechter) op af te schuiven?!

  En die gast doet/ deed ook nog ‘es de (contributies van de) VVD lidmaatschappen van dat ene clubje van anderhalf man en een schapekop, ofzo.

  Sorry, maar: 😆

  Een ieder die (hedendaags) VVD/ PVV stemt, heeft geen weet van ‘Liberalisme’. Criminaliteit, daarentegen…

  @2, Ego, wie weet er daadwerkelijk mee af te rekenen? 😉

Reacties zijn gesloten.