Eindelijk! Provincie Overijssel beeldt PVV’ers (terecht) af als terroristen

Grote opwinding in het Overijsselse waar de provincie een video heeft laten maken waarin een reactionaire nationalist EU-scepticus wordt afgebeeld als terrorist met – heel treffend – een bierbuik.

Bij de PVV zijn alle stoppen natuurlijk onmiddellijk doorgeslagen. De partij roept dat haar kiezers worden afgebeeld als criminelen en eist dat de provincie haar excuses aanbiedt.

“In de video wordt keiharde pro-EU propaganda bedreven”, stelt PVV-Statenlid Joeri Pool. “De kiezer die vóór de geldverkwistende EU is, wordt gerepresenteerd door een gezellig en vrolijk meisje dat lachend met de symbolen van de EU-onderdrukking staat te zwaaien.”

Pool: “De hardwerkende Nederlander [LOL] die zijn land terug wil, wordt afgebeeld als een man die in een militaire jas, een bivakmuts en met handschoenen een EU-vlag probeert te verbranden. Het zijn propagandakunsten waarvan we hoopten die alleen nog in de geschiedenisboeken tegen te komen.”

En dat allemaal van het belastinggeld van De Hardwerkende Burger.

De provincie komt later vandaag met een reactie. Het lijkt er niet op dat de provincie buigt voor de intimidatiepogingen van de PVV: voorlopig staat het filmpje nog gewoon op Youtube.

Bron: RTV Oost