Een eigen concentratiekampje voor Roma namens Eberhard

Een gezin dat gisteren uit huis gesmeten is door wooncorporatie Rochdale (ooit een coöperatie) krijgt zijn eigen “tuigvoorziening” – vooralsnog zonder buren, achter een hek en met camerabewaking.
De Telegraaf weet consequent te vermelden dat de dakloos gemaakten Roma zijn en “krokodillentranen huilen” omdat zij dakloos worden gemaakt.
Het Amsterdamse sufferdjestelevisiekanaal ging alvast vantevoren naar het deportatiekampje kijken.
Onroerendgoedmafioso-tevens-burgemeester Van der Laan heeft aangekondigd dat het kamp uitgebreid zal worden voor “meer aso’s”.
En zo wordt Nederland weer helemaal sterk en sociaal.

2 gedachten over “Een eigen concentratiekampje voor Roma namens Eberhard”

  1. Ah, en wie wordt de Kommandant van dat KZ?
    CDA-steunpilaar in de TK van het eerste bruine regime sinds Mei1945 en thans duurbetaalde ‘Ambassadrice van de Jeugdwerkloosheid’ (Ambassadeur betekent volgens mij iets bevorderen. Nou, dat lukt in elk geval heel goed in dit geval.) en Roma-haatster Mirjam Sterk?

  2. Voor de wo 2hadmen al van die kampen ,in noord en op zee burg .Vermoed dat dit zeker uitgebreid gaat worden naar kampen voor niet alleen asocialen maar ook de kans lozen en langdurig werkelozen misschien ook nog een kamp voor bejaarden met sterven begeleiding .Het word net als in Amerika ook daar heeft men kampen inclusief bewaking personeel waar men iedereen die buiten de boot valt kan opsluiten .En aangezien men daar ook de repressie laat regeren ,het geen men hier ook steeds meer doet kan je in de toekomst dat soort zaken verwachten .

Reacties zijn gesloten.