Eerste persbericht nieuwe politieke partij JHIM

JHIM-partij_wil-het_150x90Naar aanleiding van de vele vragen die ons bereiken over wat voor soort partij JHIM is en de hoop die uitgesproken wordt dat JHIM net zoals de gevestigde partijen gaat worden is er behoefte om een en ander te duiden:

Uit Eerste aankondiging – Nieuwe politieke partij

Het dondert overigens totaal niet of we ‘over Links’ gaan met
Jong Hollands Innovatief Maatschappelijke partij
OF ‘over rechts’ gaan met
Jouw Hollandse Identiteit Medestrijders partij.

Het is slechts een marketingtruc om zetels binnen te halen. Zetels leveren niet alleen banen en subsidie op, maar ook prestige en een vrolijk makend gegarandeerd inkomen voor 38 maanden ná drie maanden interessant doen in de Kamer met een tablet op de tafel voor je.

JHIM is zonder inhoudsloos etiket
JHIM in niet ‘ Links ‘ en niet  ‘ Rechts ‘ .
JHIM is recht door de gracht richting Gouden bocht.

JHIM maakt duidelijk waarom het te doen is
Hoe meer zetels, hoe meer lieden op de kieslijst van JHIM een baantje bemachtigen. JHIM heeft hiermee de intentie wat te doen aan de werkloosheid onder de moeilijk aan de bak komende opportunisten, kansafwachters, CV- oppoetsers, eeuwig aanstormende talenten, hielenlikkers, slippendragers, ellebogenwerkers, staatsruifvreters en aanstaande corrupte politici. Deze tsunami aan elders kanslozen veroorzaakt gasvorming in het bijkans stilstaande water van politieke originaliteit en integriteit. Dat wil en kan JHIM aanpakken.

JHIM pakt softheid aan
Bovengenoemde groep is zo groot (empirisch onderzoek) dat er drastische maatregelen genomen moeten worden om deze mensen niet te laten verzuipen. Hoewel de gevestigde partijen in de zelfde vijver vissen maar dat consequent verzwijgen willen gedregde kansarme beëdigde Kamerleden ter overstaande van camera misleidende informatie geven en doen alsof men tekent voor minimaal vier jaar als ondersteuning van één of ander kabinetswrak.

JHIM is groot voorstander van elke vier maanden verkiezingen
Elke vier maanden een wisseling van JHIM’s Kamerleden leidt weliswaar tot een groei van Wachtgeldgerechtigden. Maar de werkloosheid onder de opportunisten-duiven (opportunus Columbidae) zal in rap tempo afnemen. Voor het éérste punt is al jaren een breed draagvlak in de Tweede Kamer en zowel het eerste als tweede punt zorgt voor een economische opleving door de toename van geld wat vrij besteedbaar is.

motto: JHIM wil meer JHIM kan het
JHIM-partij_kan-het_150x90

3 gedachten over “Eerste persbericht nieuwe politieke partij JHIM”

  1. Eerste vraag voor de voorzitter van de nieuwe partij:

    Gelet op de grote maatschappelijke onrust dis straks door de nieuwe trend Facekini’s dragen (laatste mode uit China) zal ontstaan – wat bent u van plan om te doen zodat we onze cultuur tegen deze buitenlandse tsunami kunnen behouden?

Reacties zijn gesloten.