Eerste Kamer gaat kabinet afrekenen op wanbeleid

De Eerste Kamer vindt het welletjes met die pseudo-wetjes die er volgens dit kabinet moeten komen. Van die wetjes waarvan Opstelten en Teeven zeggen dat ‘het volk’ ze wil, terwijl dat helemaal niet zo is. Ze zeggen dat dat is wat ze in de tram horen. Zitten Opstelten en Teeven in de tram? Geloof er niks van.

De Senaat begint te morren en gaat kritisch worden, goed zo, moet ook! Volgens mij zit er meer verstand dan in de Tweede Kamer, dus moeten ze het ook maar gaan gebruiken. Ook zeker aangezien dit kabinet van rotschoffies elk advies van de Raad van State naast zich neer heeft gelegd, zal er toch iemand op moeten letten over wat ze willen bekokstoven. Ik juich het alleen maar toe.

6 gedachten over “Eerste Kamer gaat kabinet afrekenen op wanbeleid”

  1. Toch ook hier weer de idiote situatie dat men afhankelijk is van 1 sgp senator. Die zullen zich wel rot lachen. Al decennialang 2 zetels en nu meer macht dan de grootste partij van Nederland.Bizar gewoon

  2. @1 ja, het gaat helemaal geweldig in dit land, geregeerd door xenofobe haatsmurfen en gereformeerden met ideeën uit de 17e eeuw.

  3. @#2 – ja, want dat is allemaal in het landsbelang en dan ook nog de brutaliteit om een sneer naar de oppositie te twitteren, de helft van de Nederlandse kiezers de middelvinger geven.
    ’t is godverdomme geen voetbalwedstrijd!!!

  4. Zinnen (in de brief en veelvuldig gebruikt in de beide kamers) zoals: “Deze gang van zaken is niet voor herhaling vatbaar” en “Laat dit een waarschuwing zijn” alsmede “Dit is eens maar nooit weer…!” betekenen in feite niets.

    Wanneer de Nederlandse minister voor Israëlische Belangen, de heer Rosenthal, vanuit eerste of tweede kamer geen duidelijke sancties krijgt opgelegd zal hij altijd kiezen voor bezoek aan het buitenland om belangen te behartigen voor zijn land waarvan hij vindt dat het belangrijker is dan wel (buiten-)land dan ook…

    Soms krijg ik de indruk dat velen in Tweede- zowel als Eerste Kamer ziende blind zijn en horende doof…

Reacties zijn gesloten.