Een voorbeeld van ranzige journalistiek

Een voorbeeld van ranzige journalistiek. Gelukkig horen we het nu eens van een ander, namelijk onze Zuiderburen.  Rutger Castricum de  Pownews-presentator die Greta Duisenberg uitmaakt voor antisemiet,  de billen en borsten van vrouwelijke parlementsleden of ministers becommentarieert en de meest onbeschofte vragen stelt. Het ergste is dat de parlementsleden doodsbang voor hem zijn en vooral geen kritiek durven te uiten op Rutger, want anders pakt hij ze terug. Maar dit is geen journalistiek meer en Pownews neemt zichzelf ook te serieus als journalistiek medium, aldus Peter Vandermeersch, hoofdredacteur van NRC.

14 gedachten over “Een voorbeeld van ranzige journalistiek”

 1. Dit is gewoon terreurjournalistiek van die Powanus.
  Maarja, rechts mag alles doen tegenwoordig in Nederland en niemand durft wat tegen te zeggen.

  Oei,oei Wilders zou een fascist zijn, oei,oei….

 2. Een goed idee, om moderne Nederlandse zeden en gewoonten eens door de bril van buurman Vlaming te zien! 😮 Vooral als-ie zo goed over NL geïnformeerd is als de nieuwe hoofdredacteur van de NRC…
  Maar wèl een vraagje aan Peter Vermeersch: Waarin verschilt het uitlokkerige geklets van uw columnist Martin Bosma

 3. Huib Schreef:

  Maar wèl een vraagje aan Peter Vermeersch: Waarin verschilt het uitlokkerige geklets van uw columnist Martin Bosma

  …..
  en toen drukte ik per ongeluk op enter 😀

  Wat ik nog zeggen wou:

  Maar wèl een vraagje aan Peter Vermeersch: Waarin verschilt het uitlokkerige geklets van uw nrc-next columnist Martin Bosma van de provocaties van “journalist” Castricum?

 4. Vooral hoe die Rudger de aanklagers van Wilders aanpakte was schitterend, Mercator heeft zelden zo gelachen ! 😉 Tenenkrommend om Rabbae(“moet u een euro?”), Miep Prakken etc. zo in hun hemdje te zien.

  Voor de goede orde:die Rudgers(ik kende hem niet tot op de dag van het Wilders-proces) slaat wel de bal mis door de Zwarte Weduwe een anti-semiet te noemen. Net zoals er in W Europa geen racisme of anti-semitisme meer is voldoet Greta D ook niet aan die qualificatie.

 5. #2 ja en waarom is Vermeersch aangetrokken om toch vooral NRC Handelsblad zijn rechtse imago weer terug te geven. Zou te links zijn 👿

 6. Ach, men kende al het toeristenvolk dat aan brievenbuspissen en broeklatenzakkeninhetopenbaar deed in Antwerpen, en nu is deze Nederlandse culturele voorhoede dan eindelijk op ons aller kosten tot de kijkbuis doorgedrongen.
  Wen er maar aan.

 7. @8 Keira, op Krapuul gaat het toch ook altijd over bruine vingers likken, powanus e.d…..raar dat je niet inziet dat jullie niveau(niet van allen, Martin Harlaar bijv. heeft afgehaakt) hetzelfde is als dat van Powned.

  Ik meen mij een plaatje op krpuul te herinneren van een paar dagen geleden waarin de kop van H Brinkman in een vieze WC lag en Geert stond erop te kijken, echt niveau hoor.

  Powned vinden jullie maar niks omdat het een rechtse singatuur heeft, voor de onderbroekenlol van linkse schertsfiguren als P de Leeuw en Youp van t Hek en vele anderen is er alle begrip.

 8. @9 ik heb nog geen parlementarier voor de camera aangesproken over haar tieten. Dus eigenlijk snap ik niet dat ik commentaar @9 uit het spamfilter gevist heb. Was weer op het randje.

 9. En dat, of all people, notabene JIJ zit te miepen over “niveau” dat heet in jullie kringen tegenwoordig geloof ik “een gotspe”.

 10. @ 3: oh je wil naar België verhuizen? Doe dan maar naar het Franstalige linkse gedeelte, want in Vlaanderen is het tij ook aan het keren.

 11. @10, dat is de standaard reactie van Rechts tegenwoordig. Maar zij doen het ook of, zij zijn erger. 🙁

Reacties zijn gesloten.