Een goed gesprek

Gelukkig bleek D66 bij nader inzien toch niet van plan eens fijn met de PVV te gaan samenwerken, maar “hierover hebben we een goed gesprek in prima sfeer gevoerd.” weet Jeffrey Vossen ons te melden, op de website van D66 Limburg.

Een goed gesprek in prima sfeer.

Elke PVV-er moet bij aanvang van welk gesprek dan ook geconfronteerd worden met deze vragen:

Bent u voor een Kopvoddentaks?”

Wilt u dat zich misdragende Marokkanen door de knieën geschoten worden?”

Vindt u dat tientallen miljoenen moslims in Europa desnoods gedeporteerd moeten worden?” (kijk ook hier)

Dat zal het probleem van die ‘goede sfeer’, waar je met PVV-ers zo af en toe toch onverhoeds in belandt, wel verhelpen denk ik zo.

Bovendien moet elke met de PVV collaborerende partij deze reeks vragen ook voorgelegd worden. Bij elk interview, bij elk gesprek moet ze gevraagd worden hoe ze de samenwerking met een partij die dit voorstaat menen te kunnen verantwoorden. Dus geen gemierenneuk over of de islam een ideologie of religie is, nee: kopvoddentaks, knieschoten en deportatie.

Die joviale grijns van Mark Rutte zal dan bijvoorbeeld snel verdwenen zijn.

6 gedachten over “Een goed gesprek”

  1. 😡 Hoe dom kun je zijn als je spreekt over een constructief gesprek met de PVV en dat ook nog even neerzet op je eigen website. Het lonken naar die rechtse vakantiekolonie daar in Maastricht zegt al genoeg over de wanhoop van sommige partijen 😮 Een goed gesprek in een prima sfeer? 😀 Met wie dan wel van de PVV een goed gesprek voeren :mrgreen: ❗ Ik zeg er niets meer over, te gek voor woorden oftewel knettergek 😯

  2. 😛 Nog meer handleidingen? Elke PVVer heeft al een eigen handleiding en daar ook nog een sfeer-handleiding bij? Dus voor elke bespreking eerst drie uur handleidingen doornemen, moet kunnen.

  3. Zeg eens Geertje, fijne vriend, vertel eens van die geinige hi rez pics van doodgestoken kindertjes die je gisteren begon rond te twitteren. Dat was me wat hee? Wat hebben we die moraalridders op links weer een poepie laten ruiken. Hi hi hi. Neem er nog 1. *hips* Ja het feest kan beginnen want wij zijn binnen alaaf.

  4. 😡 ja wij zijn binnen, het feest kan beginnen 😥 alaaf

Reacties zijn gesloten.