Edwin Wagensveld speelt soldaatje in Bulgarije met echte vluchtelingen

De volgens eigen zeggen volstrekt niet racistische en geweldloze Edwin Wagensveld lijkt na zijn varkenskopepisode volledig geradicaliseerd te zijn, nu hij – ditmaal gekleed in camouflagepak – samen met Pegidavoorvrouw Tatjana Festerling blijkt te jagen op vluchtelingen in Bulgarije.

Wagensveld heeft samen met Festerling ademloos van adrenaline verklaard dat men aanwijzingen heeft gevonden dat het in Bulgarije geen gewone vluchtelingen betreft doch islamstrijders die onze manier van leven haten en een invasie via Bulgarije voorbereiden. Nou ja, dat laatste zei hij niet letterlijk, maar dichtbij kwam het er wel.

Wagensveld en Festerling roepen dan ook de Mannen van Europa (wat doet Festerling daar dan?) op hen te komen steunen in hun strijd tegen de roof- en verkrachtingstocht der moslims, waaronder wij allen in Europa momenteel zuchten.

Nu bevind ik mij zelf momenteel nog in de Verenigde Staten, en ik kan in elk geval hier de straat op zonder voortdurend weg te moeten duiken voor over mijn hoofd zoevende kromzwaarden, dus het kan zijn dat ik de toestand in Europa momenteel niet helemaal juist inschat, maar ik mag toch hopen dat Justitie een extra oogje houdt op radicaliserende xenofobe wapen- en militariagekken met een midlifecrisis als Wagensveld?