Ed Nijpels (VVD): VVD schuift te ver op naar de PVV

Nou hoort u het ook eens van een ander. Overigens geldt dit niet alleen voor de VVD maar zo ongeveer voor driekwart van de dames en heren politici.

In plaats van lafbekkerig mee te smiespelen over ‘problemen benoemen’ en ‘agree tot disagree’ en de islam die geen ideologie is, en angst hebben voor teveel zetelverlies bij het al te hard aanpakken van Wilders, had een orenwassing zoals Louis Bontes (PVV) gisteren van Thijs Berman (PvdA) kreeg in de Kamer vanwege dat schofterige Oost-Europeanenmeldpunt toch van meet af aan, bij elk nieuw naziplan waar de PVV mee aan kwam zetten, moeten plaatsvinden?

 

8 gedachten over “Ed Nijpels (VVD): VVD schuift te ver op naar de PVV”

  1. Ik begrijp niet wat daar zo belangrijk voor krapuul aan is.Nijpels beweert zelf dat opzeggen VVD lidmaatschap gelijk een zonde begaan is.

  2. #katja: Als je je hele leven lid wilt blijven van dezelfde partij, dan zal je vele malen van mening moeten veranderen.

  3. De oude garde van de VVD word uit de stal gehaald omdat de nieuwe garde door collaboratie besmet is …. Ik vermoed dat er straks een bejaarde tussenpaus de partij door de verkiezingen loodst …

  4. Zou de vvd ‘m beginnen te knijpen? Ook Winsemius meldt zich. En Remkes komt even verklaren dat Rutte er persoonlijk voor gezorgd heeft dat er een natuurakkoord komt met de provincies.

Reacties zijn gesloten.