Donner doet weer een :P naar Wilders

Gemeenten hoeven in de toekomst niet meer standaard dubbele nationaliteiten te registreren van baby’s die als Nederlander geboren zijn.

Dit staat in een wetsvoorstel dat Donner na een debat in de Tweede Kamer aan de de Eerste Kamer heeft gestuurd. Ondanks driftige protesten van Geert, want die kan natuurlijk niet afstappen van zijn stigmatiseren dat je alleen boeven kunt vangen door dubbele registratie. Want in Geerts ogen zijn alleen buitenlanders of halve buitenlanders criminelen. Ben dan toch benieuwd hoeveel van die PVV-fractieleden een dubbele nationaliteit hebben. Want de score daar van mensen die in aanraking met justitie zijn geweest is toch wel boven gemiddeld voor een Tweede Kamerfractie, en misschien ook wel voor zo’n kleine groep Nederlanders.

4 gedachten over “Donner doet weer een :P naar Wilders”

  1. Iedereen met een dubbel paspoort een ‘J’ -tje in hun Nederlandsche paspoort Geert?

  2. Hij heeft zelf een dubbele nationaliteit, alleen niet “Officieel” . Mocht hij in de problemen komen dan licht, zoals veel mensen die voor Israël werken, zijn paspoort klaar op de ambassade van Israël zodat hij daar naar toe kan vluchten zijn paspoort kan krijgen en Israëlisch staatsburger kan worden.

    Dat geld voor meer mensen die voor de Likud Lobby werken.

  3. Juist in Israël – als groot immigratieland (alleen voor joden, dat dan weer wel) – is het hebben van een dubbel paspoort heel normaal.
    Met de ‘Totaler Krieg’ beleid van Israël houden ze de graag die andere ernaast, zodat ze met de staart tussen de benen kunnen vluchten voor de kolere zooi die ze zelf veroorzaakt hebben.

  4. Een oplossing voor Marokkanen .. Je kind pas enkele maanden later bij de Marokkaanse ambassade aangeven , en het niet door de Neder-ambtenaren laten doen , dan staat , net als bij mijn zoontje , je Marokkaanse nationaliteit nergens in Nederland geregistreerd …

Reacties zijn gesloten.