Dion Graus (PVV): geef boerderij-inspectie license to kneeshot

Dion Graus (PVV) loopt nog steeds vrij rond, en heeft als zodanig dan ook het voorstel gedaan om ambtenaren, die bijvoorbeeld boerderijen inspecteren op dierenverwaarlozing, te bewapenen, zodat ze desgewenst een knieschot kunnen geven (daar is-ie weer). Niet aan agressief vee, maar aan agressieve boeren, wel te verstaan.

Graus noemde een voorbeeld waarbij een boer een agent heeft aangevallen met een riek, met blijvend oogletsel tot gevolg. “In zo’n geval vind ik dat een agent iemand in de knieën mag schieten.”

Misschien zijn Graus’ ideeën hieromtrent gekleurd door zijn eigen ervaringen als dierenmedicatievertegenwoordiger, want ik kan me voorstellen dat je inderdaad met de riek in de aanslag naar buiten stormt zodra er een dergelijk specimen je erf op loopt.

4 gedachten over “Dion Graus (PVV): geef boerderij-inspectie license to kneeshot”

  1. Iedere keer dat de beweging in negatief daglicht komt te staan (zoals nu weer eens met die Jos van Hal Scheffer en zijn scharrel) stuurt Geelgekuifde Geert weer een PVVertje met een mal praatje de media in.

    Ontzettend effectief. Gedeelde aandacht is immers halve aandacht. Der Blondierte Führer heeft vermoedelijk een hele multomap vol afleidingsmanoeuvres klaarliggen.

  2. @1
    Hebben die uiteenzettingen van Karl May over het knieschot waarschijnlijk totaal niet begrepen… :mrgreen:

Reacties zijn gesloten.