Diederik Samsom (PvdA) ziet helemaal niks meer in samenwerken met de VVD

Samsom zegt dat als hij fractie-voorzitter wordt,  er geen Paars kabinet meer komt in de nabije toekomst. De VVD is zo ver naar rechts opgeschoven dat er niet meer mee te samenwerken valt. CDA blijft wel een kandidaat. Wanneer stappen ze nu eens af van die Pavlovreactie? Het CDA is minimaal en totaal niet meer belangrijk om mee samen te werken! Weg ermee! Had ook graag gezien dat hij de PVV had uitgesloten, dat zou veel stemmers trekken. Ga gewoon samenwerken met de SP en zie waar je uitkomt. Dat geneuzel.

En wanneer gaan ze nu eens dat zelfde kunstje doen als in Slowakije, gewoon nee stemmen als de hulp van de oppositie nodig is, terwijl je best ja wilt stemmen? Maar dat ‘ja’ dan pas na het vallen van de regering doen.

5 gedachten over “Diederik Samsom (PvdA) ziet helemaal niks meer in samenwerken met de VVD”

  1. De mogelijke erfopvolger van Liechtenstein wil binnen Europa sterk staan en heeft besloten niet met Italië te willen samenwerken maar wel met San Marino en Vatikaanstad ….. Zo klinkt dit …

  2. Samson is prima bezig voor de PvdA. Mijn stem heeft hij niet (mocht er een keuze gemaakt moeten worden, dan is Martijn van Dam nog wel de minst lachwekkendste van De Vijf) maar hij houdt de PvdA waar ik ze graag zie.

  3. Fig. #2 zucht: ` Mijn stem heeft hij niet ‘. Boeit ook niet, jouw stem. Ga naar een spraakdeskundige.

  4. Ben het, in het geval van de VVD, met hem eens. Die partij is niet meer te vertrouwen.

  5. @4 , tja , maar dat is de PvdA zelf ook niet , ze zijn wel beter dan de VVD en het CDA .. maar dan heb je het ook over de diepste krochten wat betrouwbaarheid betreft …

Reacties zijn gesloten.