Diederik Samsom kon niet tegen de confrontatie met zijn eigen beleid- Update

Het was een eenvoudige vraag van oer- en incidenteel Krapuulman Huib Riethof: zou Anne Frank onder het zogenaamde kinderpardon waarvoor Diederik Samsom tekent zijn gevallen? Een antwoord hoefden wij niet te verwachten: “Kan veel hebben. Maar er zijn grenzen. Dag.”

Hier de hele draad.
Huib Riethof zelf over de zaak.
Jvdheuvel, toen nog als K ’t Jong over de zaak.

Tegen de VARA, o nee natuurlijk niet, tegen RTL sprak Samsom nu over zijn stoppen met twitteren:

Tegen RTL Nieuws licht de PvdA-leider zijn besluit toe: “Eerst omdat ik er even genoeg van had. En eerlijk gezegd beviel het afscheid van de soms wel erg snel over elkaar heen buitelende opwinding zo goed dat ik vooralsnog niet teruggekeerd ben. Wellicht komt dat nog.”

Nooit een gelegenheid voorbij laten gaan om net te doen alsof JIJ eigenlijk heel zielig bent.

AANVULLING

Stagiaire Joost de Vries bij de Volkskrant zegt de naam Huib Riethof niets, dus hij noemt hem zomaar een “reaguurder” die arme Samsom natuurlijk een volstrekt ongepaste vraag stelt.

8 gedachten over “Diederik Samsom kon niet tegen de confrontatie met zijn eigen beleid- Update”

 1. Een door en door empathieloos, opportunistisch en immoreel geval die voormalig twitteraar Diederik Samsom.
  Bovendien iemand die speculeert op het vermeende gebrek aan intelligentie bij een ander door zichzelf van de domme te houden als hij op terechte en kritische vragen geen antwoord durft te geven. Zo antwoordde hij op een vraag van een dame via twitter inzake de ellende die dwangarbeid veroorzaakt doodleuk met ‘waar doelt u op?’
  Een eng mannetje.
  Trouwens, Samsom ‘paste’ die tweet van Riethof ook enigszins aan als ik me niet vergis…
  Mag Riethof dat nu ook een keer breed uit uitleggen in de media?

 2. Ondergetekende was binnen no time door hem geblockt terwijl ik toen het woord ‘bijl’nog niet eens gebruikt had. Wel grappig dat hij een platform bij de Volkskrant krijgt, het nieuwe huilie platform dus.

 3. Inderdaad: doodsbang de gevolgen van zijn daden onder ogen te moeten zien.
  Maar laten we optimistisch zijn en eraan werken dat ook voormalig twitteraar Samsom ooit rekenschap zal moeten afleggen voor wat ie in zijn vermeende onaantastbaarheid en onschendbaarheid geflikt heeft.
  En wat die onnozele hals bij de Volksche Haat- & Lasterbode betreft waar je als normaal mens dood nog niet bij gevonden wilt worden, het tekent precies de staat van de media: onwetendheid is een pré om er te kunnen werken.

 4. Ja, ze hebben het artikel in die krant aangepast met een link naar Krapuul en Laurent.
  Excuses aan Huib van Samsom en de VK zouden volkomen op zijn plaats zijn.

 5. heb enkele malen Samsom horen praaten op TV.
  Meerdere malen viel me op na een directe vraag: een groot verbaal geweld met bekkentrekken doch de vraag werd absoluut niet beantwoord.

Reacties zijn gesloten.