“Die lui van Krapuul zijn homo’s en linkse luie klootzakken!”

Allereerst sorry voor de titel het moest even voor het contrast.

Al een aantal weken zijn hier van diverse mensen goede artikelen met bronvermeldingen en actualiteiten te lezen. Hetgeen waar ik op doel is de onderbouwing, hetgeen ons allen aangaat en de mogelijkheid tot een discussie.

Maar waar is nu die rechtse onelinerbrigade ? Die moeten nu in de pen kruipen om eens een onderbouwd stukje weerwoord neer te zetten met feiten en brongegevens.  Maar die hebben ze niet of het is gemanipuleerd (spindoctor, lobby, censuur, propaganda dus kortom TeleGRAF praktijken). Of kunnen ze werkelijk wat vertellen ?

Ik ben benieuwd.

Wat ook kan is dat ze het stiekem toch eens zijn met wat we  hier schrijven. Dat kan ook. Beginnen ze wakker te worden ? Dat men ook eens vanuit een ander perspectief zaken benaderen en niet alleen wat Wilders roept. Je blijft hopen als mens. Het zou toch mooi zijn dat ze verder dan de eigen portemonnee en belevingswereld de zaken gaan bezien. Dan zijn we als mensheid al een heel eind. Maar ik vrees dat het er niet in zit.

De boodschap is duidelijk. Nu ze met echte berichten moeten komen zijn ze muisstil of nog erger, ze moeten over dingen NADENKEN! Eng he ?