Die ‘ene van ons’ en zijn pleidooi voor concentratiekampen

De wannabe massamoordenaar en etnisch zuiveraar, tevens chef van een eenmanszaakje in haat en terreur wil AZC’s ‘hermetisch afsluiten.’
De meeste gelijkgeschakelde media brachten vrijdag jongstleden de laatste oprisping uit de onderbuik van den Lijder plichtsgetrouw en kritiekloos zoals ze dat al jaren en jaren doen.
En zich aldus stukje bij beetje medeplichtig maken aan de door velen zo verlangde etnische zuivering en massamoord op iedereen die niet tot de ‘superieure cultuur der boze blanke bezorgde burgers wier zorgen je serieus moet nemen en die je erbij moet betrekken’ behoort.
Hermetisch afsluiten. Dat betekent geïsoleerde lokaties omheind met prikkeldraad, wachttorens, bewakingspersoneel plus apparatuur en een heel economisch en administratief systeem om die locaties (voortdurend) te vullen met de daartoe in aanmerking komenden en hen daar te houden of….
Concentratiekampen dus. Dat is waar de Führer der dwazen nu openlijk voor pleit. Concentratiekampen. Zoals Auschwitz, Dachau, Majdanek, Neuengamme en noem maar op.

Nou is dat joelen om concentratiekampen voor ‘ongewenschten’ niet nieuw.
Een jaar geleden maakten we hier melding van het feit dat er bij de ‘PVV met leden’ al om iets dergelijks geroepen werd: concentratiekampen voor moslims.
Maar waarom zou je het slechts laten bij kampen om mensen in op te sluiten?
Waarom zou je ‘ongewenschten’ niet gewoon massaal vermoorden? Dan ben je er ten minste als maatschappij met je superieure cultuur van normen en waarden en je vermogen tot zelfkritische geschiedschrijving (lees: verzwijgen en verdraaien verheven tot een kunst als geen ander) meteen van af.
Ook dat lijkt sommigen bij de VVD helemaal niet zo’n gek idee.

Laat ik daarbij aantekenen dat het piece of lowlife waar ik hier naar verwees zijn mensen verachtende opvattingen ten minste nog openlijk uitspreekt.
Maar hoevelen zullen er bij de club van Halbe Zijlstra zijn waar men de idee huldigt dat bootvluchtelingen en masse de levensgevaarlijke tocht deze kant op louter wagen vanwege ‘onze’ anusbleek en penisverlengingen, zijn die eveneens dergelijke opvattingen wel zien zitten?
Of bij de politie? Hoeveel Nico Groenewolds lopen daar nog meer rond?
Of bij het ambtenarenapparaat? Hoeveel Sinkes en Van Hulzens met hun om te kotsen mensenverachtende ideeën lopen daar nog meer rond?
En zijn die drie genoemden inmiddels al ontslagen? Ik denk dat ik het antwoord wel kan raden en dus is het geouwehoer van politiechef Gerard Bouman afgelopen weekend over agenten die wanneer zij vluchtelingen discrimineren hard worden aangepakt gelul voor de Bühne.
Hij heeft het trouwens wel over een club geüniformeerde overheidsfunctionarissen die vorige week nog joelende nazi’s in Rotterdam een veer in de reet stak en die zich uitput in het gebruik van dehumaniserend taalgebruik jegens de ‘ander.’

Om te weten hoevelen er verder nog in het land los rondlopen uit wier midden er ettelijke bataljons ‘Wachmannschaften’ te recruteren zijn die graag mensen de veewagons en de gaskamers in knuppelen, hoef je slechts even op Facebook of naar de EO te kijken.
Trouwens: waarom zou je de komende moordpartij beperken tot moslims en vluchtelingen? Waarom niet meteen Jehova’s getuigen, homoseksuelen, transgenders, communisten, sociaaldemocraten, anti-zwartepiet-activisten, antiglobalisten, klimaatactivisten, bijstandsgerechtigden, gehandicapten, chronisch zieken….joden?
Zo’n massamoord – ook Aboutaleb hield er voordat hij afreisde naar zijn hoofden afhakkende vrienden openlijk een pleidooi voor – is meteen goed voor de economie.
Als de media nou maar gewoon kritiekloos en klakkeloos de oprispingen uit het bruine riool blijven melden en verder er gewoon het zwijgen toe doen, de firma Facebook de terreur en het geweld op haar pagina’s gewoon blijft faciliteren en er maar voldoende Marcouches zijn die hele groepen mensen bij voorbaat collectief tot een bedreiging verklaren, komt die massamoord er vanzelf.
Temeer daar er een heleboel politici zijn die de gangmaker van dit alles – alsof het de normaalste zaak van de wereld is – beschouwen als ‘een van ons’