De zich verspreidende terreur van Wilders en zijn bondgenoten

Opnieuw terreur geïnspireerd door de aan Kim Holland’s porno verslaafde Donald Duck-plaatjes kijkende wannabe massamoordenaar en etnisch zuiveraar Geert Wilders.
Ditmaal is in Veen (Brabant) een steen door de ruiten gegooid van een Syrische familie.
De mensen wonen sinds ongeveer een jaar in het dorp en het is niet de eerste keer dat ze doelwit van terrorisme zijn.

Ook ging een politie-auto van agenten die op de melding van de aanslag op het Syrische gezin afkwamen in vlammen op.
Aangezien auto’s meestal niet zomaar in de fik vliegen zoals een woordvoerder van de politie terecht stelt, is het vuur gewoon aangestoken.
Naast bizarre ’tradities’ van ‘het volk’ in Brabant als het ophangen van varkens in bomen, schijnt ook het in brand steken van auto’s hier en daar in de provincie een ‘oud volkschgebruik‘ te zijn.

In Hilversum is de fractie van de PvdA vleugellam omdat twee van de drie raadsleden van de partij in de gemeenteraad hun werk niet meer kunnen doen.
Zij worden namelijk ernstig en aanhoudend bedreigd vanwege hun standpunten over hoe om te gaan met vluchtelingen.
Volgens fractieleider Hans Haseleger zou ook burgemeester Broertjes van Hilversum weinig doen voor de bedreigde raadsleden.
Wij kennen Pieter Broertjes als iemand die echter wel voortvarend is met het opzij schuiven van de rechtstaat. Toen het vliegtuig van vlucht MH 17 boven Oekraïne was neergehaald en bij monde van onder andere Frans Timmermans – destijds minister van buitenlandse zaken – besloten was dat de Russen het gedaan hadden, riep Broertjes op de dochter van president Poetin waarvan hij aannam dat zij in Nederland woonachtig was, te deporteren.
Denkt u daar even over na: Er wordt een afschuwelijke misdaad gepleegd maar niemand weet nog precies wie er verantwoordelijk voor is en wat de exacte feiten zijn. Er wordt vervolgens heel snel besloten dat het deze of gene wel zal zijn die de gruweldaad op zijn kerfstok heeft en daarna zou zonder enig feit dat zoiets rechtvaardigt en op basis van een uitspraak door een rechter, iemand die niks met de misdaad te maken heeft het land uitgegooid moeten worden.
Dát is burgemeester Pieter Broertjes van Hilversum. Van zo iemand kan Hans Hageleger of welk ander raadslid of wethouder in Hilversum maar beter niet teveel verwachten.

De terreur van de door de geblondeerde en door de Horowitz-sekte gesubsidieerde haatsmurf geïnspireerde ‘bezorgde burgers wier zorgen je serieus moet nemen en die je erbij moet betrekken omdat ze tegen hun grenzen aanlopen’ zal voorlopig nog wel even doorgaan vrees ik.
Ook anderen zijn namelijk al heel lang en niet gehinderd door enige kennis van zaken of feiten bezig de geesten rijp te maken voor een massaslachting.
Zo mocht totaal nitwit Jet Bussemaker van de PvdA, ijverig bijgestaan door een fascist die vluchtende mensen die een verschrikkelijke dood sterven door verdrinking uitscheldt en SS’ers verheerlijkt en thans scribentje is bij een haatblog dat mensen uitscheldt voor ‘rifapen’, in een programma van de presentator die ooit voor een stel snotneuzen een ordinaire moordenaar verheerlijkte en als rolmodel opvoerde, verklaren:

De vluchtelingencrisis stelt de discussie over rechten lesbiennes, homos, transgenders, biseksuelen en vrouwen in relatie tot de migrantengemeenschap op scherp.

Bron

Aldus de eugenetica-newspeak van een geradicaliseerde gek en haar soortgenoten tot u gebracht door uw eigen Radio Télévision Libre des Mille Collines onder redactie van de reïncarnatie van Max Blokzijl.
Als een dergelijke vertoning geen vorm van terrorisme is….

Gelukkig maar dat die rechten overigens zo stevig gewaarborgd zijn bij de joelende PVV-tokkies in Geldermalsen, Heesch, Woerden en op twitter nietwaar:
2016-01-21 Daar moet een piemel in

1 gedachte over “De zich verspreidende terreur van Wilders en zijn bondgenoten”

  1. Pingback: Speelt het dan tóch een rol? | Krapuul

Reacties zijn gesloten.