De vrienden van Netanyahu

Afgelopen week waren er zoals u zich zult herinneren niet alleen verkiezingen in Nederland maar ook in genocide-staat Israël alwaar oorlogsmisdadiger Netanyahu stevig op de trom van het racisme moest slaan om een dreigende nederlaag af te wenden en zijn premierschap veilig te stellen.
In vele delen van de wereld werd met afgrijzen en weerzin gereageerd op de herverkiezing van deze premier die zo ontstellend veel bloed aan zijn handen heeft. Dat overigens – en in weerwil van alle mooie praatjes – consequent gefaciliteerd door de EU en Nederland waar iemand , en niet zomaar de eerste de beste, een week of twee geleden zelfs durfde te beweren dat antizionisme gelijk staat aan antisemitisme.
Afgelopen zaterdag werd het zo mogelijk nog gekker toen dat hysterische CIDI-wijf Voet helemaal hoteldebotel werd en anti-racisten door en namens ‘de boze, blanke, bezorgde burger wier zorgen je serieus moet nemen en die je erbij moet betrekken’ tot extremist werden bestempeld.

Netanyahu dan wiens genocidale gedrag door de vrienden van Israël hoe dan ook goedgepraat, ontkend en gebagatelliseerd wordt. Het IDF als ‘ethisch het hoogst staande leger ter wereld’ aldus genocide-bepleiter Leon de Winter 18 juli vorig jaar in de krant die ooit schreef over ‘het joodse vraagstuk.’
Je zal maar zulke vrienden als die De Winter hebben.
Of Netanyahu De Winter tot zijn vrienden rekent en andersom weet ik niet maar het zou heel wel kunnen gezien de ideeën die beide erop nahouden.
Wie wel helemaal verrukt is van de oorlogsmisdadiger annex premier van ‘de enige democratie in het Midden Oosten’ is SS-verheerlijker Filip Dewinter die net als de wannabe massamoordenaar en etnisch zuiveraar tevens verdachte in een strafproces Geert W. in Netanyahu en zijn ultra-rechtse (zionistische fascisten als je dat zo kunt zeggen) kliek een bondgenoot ziet in de strijd tegen ‘de islamisering van Europa.’
En die kliek is ongelukkig met wat het in Europa ziet en met name de houding van delen van centrum links:

“A part of the centre-Left still sympathises with us,” says Michael Kleiner, a senior Likud member. “But the younger generation is more guided by Muslim votes. Left-wing parties are tending more and more to compromise between moral values and the need to be nice to the Muslims.”

Bron

Met andere woorden: het accepteren van moslims als medemens zoals ieder ander – niet beter, slechter, hoogstaander of lager maar gewoon als medemensen – is immoreel in de verknipte en gevaarlijke denkwijze van deze zionist.
Meer en meer zien de zionisten – o ironie – als bondgenoot in de strijd tegen een hersenspinsel uitgerekend de verzameling nazi’s, SS-verheerlijkers, Holocaustontkenners, Hitler-adepten die zich allemaal laten inspireren door de voorgangers die zo ontzaglijk veel leed hebben veroorzaakt en erop uit waren een heel volk systematisch uit te roeien.