De vreemde wereld van de PVV

Afgelopen dagen veel gelachen, dat wel. Maar als je er over nadenkt, dan is het toch te treurig voor woorden. Dat een stelletje mensen, die allemaal van ons belastinggeld worden betaald, zich zo gedragen en dat het óók nog allemaal getolereerd wordt door die andere fractieleden. Die staan er bij en kijken er naar. Af en toe heb ik wel eens het idee dat ze in een surrealistische wereld zitten, soort Alice in Wonderland. 😮 Geheel eigen universum. Gezien hun uitspraken en ideeën heb ik dat idee al lang, maar met wat er nu naar buiten komt, wordt dat beeld alleen maar bevestigd. Ben benieuwd wat er vandaag weer naar buiten komt! Ik ben er klaar voor 😈

1 gedachte over “De vreemde wereld van de PVV”

  1. Groot gelijk, Keira.
    Normaal gesproken lach ik vaak, maar die toestanden maken je alleen droevig.
    Dat een hele Tweede Kamer vol politici die het allemaal normaal vinden en laten paar bezopen ultra-rechtse politici hun onfatsoenlijke gang gaan en slaap toekijken vind ik echt walgelijk.

    En dat men nog steeds normaal denkt te vinden dat Rutte en Verhagen extreem-rechts moeten gedogen want daar liggen hun interessen? Harry Mullisch heeft nog steeds groot gelijk!

Reacties zijn gesloten.