De Volkskrant kruipt voor de Machtübernahme door Baudet

Hoe vaak heb ik het al niet moeten lezen – over die “mooie jonge vrouwen” van de Baudetclub, die zo lelijk persoonlijk zijn aangevallen door iemand die – jaja! – Hassan Bahara heet. In de Volkskrant. Afgelopen zaterdag.
Een uiting van het LinkSSe complot tegen de realisten en patriotten die bovendien helemaal niet radicaalrechts zijn ook al zwaaien ze met Mein Kampf, wensen ze mensen de ovens van Hitler in en stralen ze bij de IJzerbedevaart enzovoort enzovoort.

Die vrouwen zijn niet mooi, ze zijn ultra- of extreemrechts, of noem het bij zijn naam: fascistisch.
Alsof de Volkskrant zelf al niet fascistoïde genoeg is kruipt de hoofdredacteur, ene Klok – wie is dat, kan ik alleen maar denken – dit weekeinde in het achterwerk van Thierry om nederig excuus te vragen.
Zoals Boris de Pfeffel Johnson zuivering van de Boris Broadcasting Corporation belooft en Baudet de Nederlandse “publieke” omroep wil zuiveren, zo kruipt Klok voor hem, fijn in het openbaar zijn verslaggevers voor gek zettend en vooral zichzelf. Mijnheer Klok redt echt zichzelf niet, ook al zal hij gerust wel sympathisant met Wilders en Baudet zijn.
De knipseldienst: