De Talibanisering van Nederland

Gisteren werden er door René Derksen namens de PVV fractie in de provincie Utrecht vragen gesteld aan het college van Burgemeester en Wethouders van Amersfoort. Een passagier van Connexxion had geklaagd over het spelen van Arabische muziek door een buschauffeur. De PVV was woedend, berichtten de media, en eist dat B&W Amersfoort alles onderneemt om te voorkomen dat passagiers ‘worden lastig gevallen’. Eigenlijk mag geen enkele buschauffeur muziek spelen, maar Arabische muziek, dat is een misdaad volgens de PVV.

Ongeveer tegelijkertijd deed de PVV-fractie in de gemeenteraad in Den Haag om straten en pleinen te vernoemen naar ‘strijders tegen de Islamisering’ om ‘Den Haag mooier te maken’ en omdat zonder hen Den Haag nooit de ‘Zetel voor Recht en Vrede’ zou kunnen zijn geweest, volgens Machiel de Graaf. Hij noemde in een uitgebreid betoog nog een lijstje met christelijke strijders, die Europa hebben bevrijd van de moslims, Moren en Ottomanen, naar wie volgens de PVV vele straten en pleinen zouden moeten worden vernoemd. Schoonheid, in de optiek van de PVV, dat is een straatnaam die een strijder tegen de Islam eert, ook al heeft vrijwel niemand er ooit van gehoord.

Niet op het lijstje stonden overigens bekende strijders zoals de massamoordenaars Vlad Tepes (Dracula) en Godfried van Bouillon, dus of het Malieveld ook omgedoopt wordt in het Draculaplantsoen is niet bekend. Van Bouillon richtte een ware slachting aan onder de niet-christenen, moslims en joden, nadat hij Jeruzalem had ingenomen. Maar alles is toegestaan als het gaat om de strijd tegen de Islam. De Graaf noemde Ronald Reagan ook nog een held met een grote H vanwege zijn bijdrage aan de wereldvrede. Dat Reagan ook verantwoordelijk was voor de steun aan dictatoriale regimes in Latijns-Amerika die honderdduizenden mensen vermoordden of lieten verdwijnen noemde hij slechts een ‘smetje’, niets vergeleken met zijn bijdrage aan de wereldvrede. Voorman Wilders vergelijkt zichzelf graag en regelmatig met Reagan, dus Reagan kan net als Wilders alleen maar goeds betekenen. Maar dat terzijde.

Een paar dagen eerder twitterde Wilders over de moord op een joods gezin in de West-Bank, bezet door Israël, wat volgens hem het gevolg was van Islamitisch fascisme, terwijl er van de daders geen enkel spoor is en ook niet bekend is wie het waren. Hij deed er nog een schepje bovenop door een dag later een tweet te posten met daarin slechts een link naar de website van zijn grote vriendin en sponsor Pamela Geller. Die had namelijk alle foto’s van het bloedbad verzameld en onder elkaar geplakt in haar zoveelste poging te bewijzen dat alle 1,5 miljard moslims alleen maar kwade bedoelingen hebben. Voor Geller is de enige goede moslim een dode moslim. Er gaan ondertussen berichten rond, dat de moord mogelijk is gepleegd door een rancuneuze Thaise gastarbeider, die als huisknecht slecht behandeld en niet betaald werd door het gezin.

Ondertussen schuift de VVD aan door zich ook voor een verbod op het dragen van hoofddoekjes door ambtenaren in een publieke functie uit te spreken, althans bij monde van Jeanine Hennis, die prompt daarop een spreekverbod kreeg en niet aan het door haar aangevraagde kamerdebat mag deelnemen. Blijkbaar is een hoofddoekje nu het symbool van de discussie over scheiding tussen kerk en staat. Alles moet tegenwoordig gezien worden in het licht van politiek en religie. Maar dan ook alles, tenminste, als het zo uit komt. Een paar weken geleden werden in de gemeenteraad van Den Haag door klimaatdeskundige Richard de Mos vragen gesteld over het voeren van vogels door moslims wat voor overlast door meeuwen zou zorgen; een duidelijk geval van een Islamitisch complot, volgens De Mos.

Eerder hoorden we van Wilders dat de opstanden in het Midden-Oosten eigenlijk een poging waren om een islamitisch bewind te vestigen. Liever een door het westen gesteunde dictatuur dan een islamitische dictatuur. In de bergen van Afghanistan dicteert de Taliban wat wel en wat niet mag; zo is westerse muziek verboden en treden zij hard en gewelddadig op tegen iedereen die zich weigert te onderwerpen. In Nederland doet de PVV ondertussen verwoede pogingen anderen op te leggen wat wel en wat niet mag als onderdeel van hun strijd tegen de Islam. Het liefst zouden zij iedere verschijningsvorm van de islam, inclusief Arabische muziek, bij wet verbieden en iedere overtreding daarop hard aan willen pakken. Een soort Taliban in reverse.

Het enige verschil tussen de Taliban en de PVV is dat de eerste extremisten met geweld aan de macht gekomen zijn en de extremistische PVV langs democratische wijze hun vreemdelingenhaat en racisme uitbuiten en salonfähig maken. In hun blinde haat en ideologische achterlijkheid doen zij niets voor elkaar onder. Beide nemen een loopje met feiten, logica en geschiedenis en werden en worden gesteund door rijke Amerikanen die er alles voor over hebben om het communisme uit te roeien. De wereld staat intussen in brand, de onzekerheid over de toekomst neemt toe. In het Middenoosten worden dagelijks mensen die demonstreren voor recht en vrijheid onderdrukt en vermoord. In Japan voltrekt zich een ramp van een onvoorstelbare omvang. Maar dat is allemaal veel minder belangrijk dan de zorgen van een clubje racisten die zich druk maken om de muzikale voorkeur van een allochtone buschauffeur ergens in Nederland.

16 gedachten over “De Talibanisering van Nederland”

 1. Dat anderhalf tot twee miljoen Hollanders die moslims met hun gezeik en gedram spuug en spuugzat zijn, komt niet zomaar uit de lucht vallen. Dat komt niet door de PVV of door de Taliban, dat komt door het gedrag
  van die mensen zelf en het gepamper van de overheid. Een arabisch muziekje in de bus, een hoofddoekje
  op een RK-school, een haat-imam met subsidie, een jood die zijn keppeltje niet meer op durft te doen,
  homo’s die mishandeld worden, blanke meisjes die per definitie hoertjes zijn, bejaarden die de deur niet meer open doen, politie-agenten die halal-broodjes moeten eten… Nee, wij zijn de boeman, omdat we Nederlands willen blijven.

 2. ria d. (een haagsche straatjongen) Schreef:

  Dat anderhalf tot twee miljoen Hollanders die moslims met hun gezeik en gedram spuug en spuugzat zijn…..

  Er is geen moslimprobleen in Nederland. Er is een probleem met extreemrechtse wapen- en Wilders-worshippers. exit ➡

 3. #3 Ria D. (een Haagse Straatjongen?) Ouders die hun zoon Ria noemen ouden levenslang moeten krijgen, maar goed. Zoals Abdul al zegt, er is geen moslimprobleem in Nederland. Als Ria D. dat wel vindt, wil ik graag feiten en nagebrouw van Wilders of de Telegraaf horen. Graag even aangeven wat voor dingen er gebeuren die typisch moslimgedrag zijn en tegen de wet zijn en welke niet ook door niet-moslims worden gedaan.

 4. ria d. (een haagsche straatjongen) Schreef:

  Dat anderhalf tot twee miljoen Hollanders die moslims met hun gezeik en gedram spuug en spuugzat zijn, komt niet zomaar uit de lucht vallen. Dat komt niet door de PVV of door de Taliban, dat komt door het gedrag
  van die mensen zelf en het gepamper van de overheid. Een arabisch muziekje in de bus, een hoofddoekje
  op een RK-school, een haat-imam met subsidie, een jood die zijn keppeltje niet meer op durft te doen,
  homo’s die mishandeld worden, blanke meisjes die per definitie hoertjes zijn, bejaarden die de deur niet meer open doen, politie-agenten die halal-broodjes moeten eten… Nee, wij zijn de boeman, omdat we Nederlands willen blijven.

  Een haagse straatjongen , dan woon je zeker in Zoetermeer .. Haagse straatjongens zijn jaloers op de Mokro straatjongens omdat die hun handel hebben overgenomen … Tja Ria , waar is de goeie oude tijd gebleven dat echte witte Schilderswijkers hun echte witte zusters of nichtjes achter het raam op de Wolterbeekstraat zette om wat geld voor ze te verdienen

 5. vroegah, keira, ook toen, in de donkere tijden, zocht de mens naar een reden van zijn bestaan. Vandaar God
  en het scheppingsverhaal. Media waren er niet, alleen de Kerk, die met hel en eeuwige ellende dreigde
  om het ongeletterde gepeupel in toom te houden. Wij in het Westen weten ondertussen wel beter, maar in
  landen waar het wat warmer is, duurt dat proces van ontkerking wat langer. Dat is bv al zo’n verschil waardoor je spanningen en polarisatie krijgt in een multi-kulti-land. Ieder mens mag geloven wat hij wil, maar dring het mij niet op. Stel dat er een God of een Allah is, denk je dan echt dat Hij zich druk zou maken
  of ik wel bid voor het eten met wel of geen varkensvlees of vis op vrijdag? Wat ik maar wel zeggen is dat geloof meer kapot maakt dan je lief is achter de blanke top der duinen.

 6. De PVV met de Taliban vergelijken???
  Het wordt steeds achterlijker op dit forum. Zijn jullie zo verblind door haat tegen rechts dat je alles maar kunt zeggen? waarom zijn jullie dan zo kwaad op Wilders als hij weer wat zegt over k*t marokkanen die buurten onveilig maken?
  Hoeveel moorden, verkrachtingen en onderdrukkingen heeft de PVV op hun geweten? en hoeveel de Taliban?
  en Abdul, er is inderdaad geen moslimprobleem, er is een probleem met mensen die rotzooi schoppen en volksbuurten terroriseren en dit zijn in de meerderheid moslims. Is een feit. De moslim die hier niet aan meedoet, en dat is gelukkig de meerderheid, is geen probleem in Nederland. Vindt ook Wilders. Maar parasiteren en niet de Nederlandse wetten en regels accepteren wordt door de bevolking, behalve het deel wat hier zit te zeiken op rechts, niet meer geaccepteerd. Sommige knuffelaars hebben dat nog niet door, zoals burgemeester Wolfsen van Utrecht.

 7. Bert Schreef:

  Hoeveel moorden, verkrachtingen en onderdrukkingen heeft de PVV op hun geweten?

  Welllll , verkrachtingen daar heeft zelfs een parlementslid voor de PVV zich aan schuldig gemaakt … onderdrukking verschillende van de PVV parlementariërs , Moordenaars ?? daar worden ze door gefinancierd… ? en Witte moordenaars schieten zoals je gister kon zien willekeurige mensen ( hopen we dan maar , we zullen zien als de slachtoffers bekend worden hoeveel daarvan Allochtoon waren ) overhoop …

 8. Al Bakastrani:Welllll , verkrachtingen daar heeft zelfs een parlementslid voor de PVV zich aan schuldig gemaakt”

  Heb jij daar bewijs voor? hoeveel jaar heeft hij daarvoor gezeten?
  onderdrukking van parlementariërs? wat bedoel je? dat je het partij beleid gaat uitdragen, is dat onderdrukking? Door welke moordenaars worden ze gefinancierd? Je durft nogal wat te zeggen, zonder dit met bewijzen te staven.
  Punt twee: Wat er gisteren is gebeurt is te tragisch voor woorden en het zou van klasse getuigen en respectvol tegen de slachtoffers zijn, dat dit gebeuren niet wordt betrokken in de termen allochtonen of witte mensen. Welke nationaliteit de mensen ook hebben.Graag uit respect hierover ophouden.

 9. Bert Schreef:

  er is inderdaad geen moslimprobleem, er is een probleem met mensen die rotzooi schoppen en volksbuurten terroriseren en dit zijn in de meerderheid moslims

  Bert zoals je hier en daar hier al tegen anderen hebt geroepen: Graag bewijzen van deze bewering.

  Ook je bewering bij #14 slaat nergens op: onderdrukking parlementariërs is een feit. PVV fractieleden en Statenleden hebben een spreekverbod gekregen. Geheel tegen one parlementaire democratie in. Dit spreekverbod is uitgevaardigd door Geert Wilders, enig lid van de PVV. Wil je nog meer bewijs?

  Een PVV’er die het woord klasse in de mond neemt moet onmiddelijk zijn mond gaan spoelen. Weet je nog wat Geert twitterder toen de 12 Somaliërs onterecht zijn opgepakt op Kerstavond? Psies, dat bedoelen we dus hier.

 10. Onderdrukking , hebben verschillende , van de PVV Parlementariërs zich aan schuldig gemaakt … Jeetje begrijpend lezen kan je ook al niet … Grauss onderdrukte zijn zwangere vrouw , Lucassen verkrachte zijn ondergeschikte in het leger en terroriseerde zijn buurt , en de rest mag je zelf uitzoeken staat voldoende over op deze site , o Ja en volgens Wilders is verkracht worden de schuld van de vrouw , net als ik van fundies hoor ….

 11. Ik kijk liever naar de feiten:

  De VS en GB: Irak – zonder enige geldige reden (hij was verzonnen zoals we weten)

  1.500.000 doden (waarvan officieel 500.000 kinderen)
  1.700.000 gewonden

  En nog iedere dag gaat dit door.

  Afganistan: 50.000 doden en tellende. Gaat nog iedere dag door.

  Congo: 2.500.000 doden (de VS leverde gedurende die burgeroorlog aan beide partijen tegelijk wapens, zodat deze slachtpartij mogelijk was. Zonder die leveringen zou deze burgeroorlog onmogelijk zijn geweest)

  Nou, ik ben benieuwd hoe het rechtschapen Westen zich hieruit lult. 🙂 Het lijkt erop dat de echte bedreiging en genocide van deze kant komt, niet van een paar Talibannetjes 🙂

Reacties zijn gesloten.