De Politieke Knok Ploeg (DPKP) van Brinkman weer niet uniek

Hij deugt niet, de naam van de nieuwe politieke partij Democratisch Politiek Keerpunt (DPK). Dat vindt de Graafse politieke partij Keerpunt 2010. Fractievoorzitter Jacques Leurs zegt bezwaar aan te tekenen bij de kiesraad. (Gelderlander)

Het is me toch wat met die Brinkman, eerst die OBP, nu deze weer. Kan die man niet googelen? Of heeft hij dat laten doen door die hacker? Nou die kan er dan ook niks van. Maar Brinkman zal wel weer stoer doen en zeggen dat hij geen milimeter beweegt. Dat hij in zijn recht staat. Onverzettelijk! De hork.

Overigens wel leuk dat er dan toch mensen op staan in het openbaar die zeggen niet met deze man geassocieerd te willen worden. Zal wel weer demoniseren zijn of zo.

1 gedachte over “De Politieke Knok Ploeg (DPKP) van Brinkman weer niet uniek”

  1. Al die lokale partijtjes die zich opeens belangrijk vinden omdat een landelijke partij iets (ver weg) heeft van hun naam. Lachen! Laten ze een voorbeeld nemen aan de VVD! Die had met recht kunnen protesteren toen de PVV zich inschreef bij de kiesraad. Niet alleen het onderliggende gedachtegoed lijkt op erg elkaar. Oh wat zeg ik nu ((-; en dezelfde soort,armopstekers op bevel, zitten op het pluche voor een onverdiende vorstelijke beloning maar vooral omdat de VVD ontstaan is door een fusie van de Partij van de Vrijheid (PvdV) en het Comité-Oud. Kortom veel V van Vrijheid in de naam. Maar hebben wij de VVD horen klagen? Nee daar stonden de namaak liberalen boven. In tegendeel op het moment dat het duidelijk werd dat alle Henken en Ingriden uit de Vogelaarwijk op de PVV ging stemmen rende Rutte met zijn gevolg op zijn voormalige armopsteker (sic!) en vriend nog bekend uit de VVD en fervent voorstander van de EU (toendertijd) af om hem te omhelsen en een “kopje koffie te drinken”.

Reacties zijn gesloten.