De laffe, hypocriete Diederik Samsom moet zijn bek houden

Het scenario: een PvdA’er doet een ‘flinke’ uitlating door Hitler-smurf Geert Wilders met Hitler te vergelijken.

Den Lijder die het exclusieve alleenrecht heeft – gesanctioneerd door een rechter – op beledigen, schelden en vals beschuldigen van anderen is beledigd en laat dat weten.

Gevolg: ‘flinke’ PvdA’er trekt (zoals wel vaker het geval, zie bijvoorbeeld de ‘flinke’ Sander Terphuis van de PvdA en zijn gedraai en gekonkel inzake het nazi-plan ‘illegalen’ te gaan opjagen van staatswege) keutel weer in, Hitler-smurf Wilders twittert triomfantelijk dat ie gewonnen heeft en dan komt de ongelooflijk vunzige, hypocriete lafbek Diederik Samsom op het toneel van het weerzinwekkende schouwspel.

De Diederik Samsom die zijn eigen fractiegenoot mevrouw Arib destijds in de stront liet zakken toen Hitler-smurf Wilders over die laatste een haatdragende tweet wegslingerde.

Vorig jaar 4 april, de vijfenveertigste verjaardag van de moord op Martin Luther King, werd in de Tweede Kamer door de nazi’s van Hitler-smurf Wilders een vertoning in gang gezet waarbij een hele specifieke groep mensen in de Nederlandse samenleving als ‘probleem’ werd betiteld. Niet alleen door de nazi’s zelf, ook in de administratie van de Tweede Kamer op de agenda werden mensen als ‘probleem’ betiteld.

Moet je je voorstellen: een land dat zichzelf beschouwt als democratisch, als een beschaafde samenleving met een regering en parlement die het land en vooral zichzelf als zodanig beschouwen zetten mensen weg als ‘probleem.’

Sinds het geschreeuw van Göring in de Reichstag is zoiets bij mijn weten in een hoog ontwikkeld land niet eerder meer voorgekomen.

Hoe kon dat? Omdat de PvdA van die ‘flinke’ Diederik Samsom en zijn ruggengraatloze weekdieren – regeergeil als ze zijn – ‘gaan voor de inhoud’. Dáárom kon die vertoning worden opgevoerd. Het was de zoveelste gelegenheid die de PvdA voorbij liet gaan om massaal verzet en protest te organiseren tegen het opkomende fascisme in Nederland.

Maar misschien kunnen Diederik Samsom en zijn PvdA met in de gelederen een minister die nieuwkomers een soort Ariër-verklaring wil laten tekenen, het bij elke scheet die hij laat heeft over ‘dijkdoorbraken’ als het gaat over mensen en die verder heel erg in de weer is de hobby’s van Stuckart en Heydrich op te poetsen, ook niet anders.

Per slot van rekening  krijg je het vast heel druk als je samen met weerzinwekkende types als Jetta Klijnsma, Malik Azmani en Sjoerd Potters oorlog aan het voeren bent tegen bijstandsgerechtigden.

Hebben we het nog niet gehad over de om ‘van te braken moeten’ zijnde misdaden van coalitiegenoot en Schreibtischmörder Teeven jegens zogeheten illegalen op wie je samen de jacht hebt geopend (want dat hebben ‘onze zeer gemotiveerde Tweede Kamerleden’ niet tegen gehouden tot dusver hè Sander Terpmuis), de premier van de PVVDA-bende die eerder verklaarde fascisten ‘hele normale mensen  met hele normale standpunten’ en het regime van maatschappelijke hooligans waar flinke Diederik (geïnspireerd door zijn kinderen) elke dag voor kiest om  steun aan te verlenen graag spiegelt aan dat van Seyss-Inquart.

Kortom: Samsom faciliteert met zijn club de opkomst van fascisme middels een regering die gewoon doet wat Hitler-smurf Wilders wil.  Diederik Samsom moet daarom gewoon zijn gore, hypocriete bek houden over de jongste affaire inzake Hitler-smurf Wilders. Als ie hem namelijk opentrekt, stinkt het naar bruine diarree.

12 gedachten over “De laffe, hypocriete Diederik Samsom moet zijn bek houden”

 1. @Jan, we hebben het inderdaad bv. ook nog niet eens gehad over hoe ‘snelle leerling’ Pieter Hilhorst – mijn god wat een morele wrakken in die club! – de voorzitster van een stadsdeelraad en partijgenote in Amsterdam een mes in de rug stak toen die dame een berg stront en dreigementen over zich heen kreeg nadat ze Hitler-smurf Wilders een nazi o.i.d. genoemd had.
  Peter Storm ziet het vaak heel scherp en weet het geweldig goed op te schrijven. Ben wel eens jaloers op hem 🙂

 2. Ben er van overtuigt dat Wilders en Asscher een deal hebben gemaakt , Wilders geeft een bekscheet , Asscher reageerd , en hup stemmen voor allebei met de komende gemeenteraadsverkiezingen .. vergeet niet dat de PvdA den Haag heeft gezegt de PVV niet als coalitie-partner uit te sluiten …

 3. Voor onze generatie hebben veel verstandige mensen geleefd, die we misschien niet kennen, doch hebben passende adviezen voor dergelijke situaties gegeven:

  “When injustice becomes law, resistance becomes duty.” – T. Jefferson

  Dit moeten sociale mensen leren kennen in de neoliberale woestijn.

 4. @nexus m. daarom fuck die fascistoïde dwangmaatschappij van die pvda-psychopaten.

 5. Ik ben blij dat de PVDA dit doet. Want nu laten ze tenminste hun ware gezicht zien. Een gezicht dat ik al veel eerder zag…maar anderen nog niet.

 6. Zo jammer… jongens al die vergelijkingen met Hitler, WOII en die godwins terwijl jullie zelf wel beter weten. Verder is het natuurlijk al veelzeggend dat allochtonen de PvdA verlaten en meer richting D’66 schuiven. Maar dat heeft de PvdA totaal aan zichzelf te danken. Er is te lang gepamperd als ware allochtonen baby’s zijn die moesten leren lopen. (lees geld pompen) Heeft niet geholpen. Misschien gold dat nog voor de eerste generatie uit Trabzon en Oost-Turkije, maar de 3e 4e generatie is lang niet zo zielig. Vorige week las ik een bericht dat 45+-ers als ware een oprotpremie krijgen als ze emigreren een tot hun dood 600 euro meekrijgen per maand ongeacht of ze wereken. Belachelijk natuurlijk….

 7. Diederik Samsom en zijn PvdA zijn Neo-Liberaal en rechts.

  De linksheid verloor de PvdA toen Wim Kok zij principes verkwanselde aan het compromis.

 8. helaas is de pvda maffia zo sterk in onze samenleving geintregeerd(media, instituten, amtenary etc, dat al zou niemand meer op deze horror club stemmen ze gewoon de macht blyven houden

  Wnat zy alleen weten wat goed is voor de arbeiders

Reacties zijn gesloten.