De la Rey generaal Wilders

Meneer Wilders wil niet met het verleden geconfronteerd worden. Maar mij is duidelijk  dat meneer Wilders geen al te kuise ideeën heeft.  De prinsenvlag hangen op kantoor is daar een voorbeeld van. Als je niet met de NSB vergeleken wilt worden moet je geen NSB dingen doen. Geen voorstellen voor etnische registratie, geen PVV kampen, geen rechtsongelijkheid,  geen  gezeik, niet vrijheden afnemen, of vlaggen hangen op kantoor die rieken naar die geschiedenis…..

Er zijn variaties op die vlag en de geschiedenis van de vlag is altijd omstreden geweest.  Vandaar verboden, not done, gelijk pliesie, knuppel in je nek, haram, fatwa, mag niet, is nie goet en je mag gelijk in het gevang met TBS. Gisteren wilden de kaalkopjes met legerschoenen de prinsenvlag, die in die kringen als een accessoire  wordt gedragen, door de straten van Den Haag slepen. Maar verboten dus, gelukkig maar want die prinsenvlag staat voor wat. Gekaapt door de NSB, symbool voor apartheid in Zuid-Afrika en dat hangt meneer Wilders op zijn kantoor.

Teen die einde van die Anglo-Boereoorlog het ’n handjievol Boere nog uitgehou teen die volle mag van Brittanje…..

Hulle plase verbrand, hulle vrouens en kinders sterwend in konsentrasiekampe…..
82,745 Boere
346,693 Britse soldate

In tye soos die word legendes gemaak…

Hulle plase verbrand, hulle vrouens en kinders sterwend in konsentrasiekampe….. (……) youtube

2 gedachten over “De la Rey generaal Wilders”

  1. Eigenlijk word het eens tijd om straten in wijken als de haagse Transvaalwijk (maar ook andere wijken met naar Boeren (karhengsten ) uit Zuid Afrika) van naam te veranderen , De Steve Biko laan ipv De La Rey laan is mischien een idee …

Reacties zijn gesloten.