De krapuul top aller tijden.

Meharis is met het kerstvirus besmet en heeft wilde plannen. Zo wilde zij de site van Krapuul versieren met sneeuw en kertballen en slingers. 😀 Maar vond tegenstand bij de mede genoten van deze site. Krapuul en kerstmis dat gaat niet samen met elkaar, werd er streng gezegd.

Edoch, aangezien hier muziekliefhebbers zijn en er regelmatig met youtube linkjes heen en weer ehh, ehh wordt gerommeld kan de krapuul top ter aller tijden er mee door.

Aangezien er wordt gesomberd dat wij hier geen Krapuul top ter allertijden kunnen maken vanwege het tekort aan reaguurders vraag ik, meharis, om jullie favorieten hier op deze site neer te plempen. Zodat wij tussen de serieuze berichten nog kunnen meegenieten.

Aangezien Meharis dit heeft geopperd, neemt zij ook de organisatie van dit vehikel op zich.

!

Dus wat let jullie? 🙁

38 gedachten over “De krapuul top aller tijden.”

  1. ik weet niet wat een v erachter is maar als je video’s wil embedden dan heb je pech want dat mag hier alleen de admin. We hadden eerst dat iedereen het mocht maar dan ontstaan draden die topzwaar zijn en niet te laden. Dat zou ik weer kunnen oplossen door de comments te pagineren maar daar ben ik ook al eens een paar uur mee bezig geweest met afschuwelijk resultaat.

Reacties zijn gesloten.