De Eurostasi bewaart uw mail voor als u verdacht mocht zijn

De Europese Commissie overweegt serieus alle verkeer van iedereen op de zogenaamde “sociale media” op te slaan voor het geval dat u daar iets stouts op doet. Ontdekken ze dat, dan weten ze het al vast en dan weten ze u ook te vinden.

Een andere reden dan dat men graag spiedt en loert naar “de burger” weet de Europese Commissie eigenlijk niet te vermelden.
Privacy is zo twintigste-eeuw, daar doen we niet meer aan.

8 gedachten over “De Eurostasi bewaart uw mail voor als u verdacht mocht zijn”

 1. Het ziet er naar uit dat de Oostblok communisme opgedoekt werd zodat wij verder met dezelfde methodes onze gang kunnen gaan. 🙂

 2. Er is niks zo lek als email en sociale media volgens mij. Ik heb wel eens een tijd wat op “bits of freedom” gelezen omtrent dit soort praktijken maar er word volgens mij al jaaaaaren meegelezen en gekeken met hetgeen je doet op internet.

  Enige verschil is misschien dat ze nu nog meer kunnen gaan legaliseren.

  Gewoon voorzichtig zijn en blijven dus ………

 3. Er is niks zo lek als email en sociale media volgens mij. Ik heb wel eens een tijd wat op “bits of freedom” gelezen omtrent dit soort praktijken maar er word volgens mij al jaaaaaren meegelezen en gekeken met hetgeen je doet op internet.
  Enige verschil is misschien dat ze nu nog meer kunnen gaan legaliseren.
  Gewoon voorzichtig zijn en blijven dus ………

  Dit dus:
  http://www.tctubantia.nl/regio/twente/10238994/Zieke-stratenmaker-beklom-Alpe-dHuez.ece

  http://www.nujij.nl/politiek/gezichtsherkenning-om-fraude-bijstand-op-te.14903941.lynkx#axzz1jB5nZtnMLuc Schreef:

 4. @ 1:
  Dictatuur?? Nee hoor Roi.
  Iedere dag dat ik weer eens iemand heb horen afgeven op een staatshoofd in de 3e wereld die zich niet aan “democratische beginselen” zou houden (naar westerse begrippen wel te verstaan), raak ik er nog meer van overtuigd dat wij in de 1e (?) wereld in volmaakte vrijheid leven.
  Viva la libertad Europeana!

 5. Antischaap Schreef:

  Ze willen vast leverage creeeren omdat ze zelf zo veel dingen fout doen. Willen ze dingen tegen jou hebben zodra je gaat klagen.

  Ze? Leg eens uit? Beetje bláten kunnen we allemaal wel.

 6. @ 6 Antischaap:
  Bedoel je met “ze” misschien dezelfde “ze” die in het artikel 3x zo wordt aangeduid: nl De Europese Commissie? En de term leverage is misschien in dit verband niet voor iedereen even duidelijk.

Reacties zijn gesloten.