De draaikonten van de PVV

Waarom is er zo weinig ophef over de openbare draaikonterij van de PVV? Omdat men niets verwacht van rechts? Totaal geen illusie heeft of totaal geen ideologie? Gewoon geen verwachtingen?

Afgelopen week heeft de PVV het tot twee maal gepresteerd om en plein public 180 graden te draaien over een standpunt. Standpunten die eerst te vuur en te zwaard werden verdedigd en na een korte knik of aanwijzing van de Grote Leider ineens veranderden in tegen ipv vóór.

Zou Wilders dan toch gewoon een normale rechtse politicus zijn die alles doet om zijn machtpositie te handhaven cq te verbeteren. Ten koste van alles? Hij heeft eens gezegd dat het CDA zelfs hun moeder zou verkopen als ze er beter van werden. Nou Wilders gaat mee met Europa (wat toch volgens hem de GROTE VIJAND is?) en heeft het openbaar vervoerpersoneel ook in de kou laten staan in Den Haag.

Ik hoor hier zo weinig over dat ik al lang weet dat de media en de pers al lang aan het verrechtsen zijn. Weten waar hun brood vandaan komt blijkbaar. Waar zijn de media met idealen? Wanneer staat er eens een krant of een presentator op met ballen en stelt dit allemaal aan de kaak en dan ook ECHT aan de kaak?

3 gedachten over “De draaikonten van de PVV”

  1. Nou, Trouw is toch een niet-linkse krant die hier over bericht? Maar het maakt helemaal niets uit voor de PVV-stemmer. Die lezen helemaal geen kranten, die krijgen niets anders mee dan wat Wilders blaat of wat ze op SBS6 of RTL4 zien.

Reacties zijn gesloten.