De dag waarop Wilders de VPRO nodig had om zijn gif te spuien

Wie dacht dat er een ondergrens was aan het gebrek aan fatsoen bij PVV/FvD-types zal toch altijd weer stuiten op het door de zelfgehoopte bodem zakken van de vertegenwoordigers van die richting.
De geachte afgevaardigde Wilders aan het woord.

We plakken de teksten even zoals ze zijn en leveren ook de screenshots van de desbetreffende tweets – voor het onwaarschijnlijke geval dat ze alsnog gewist worden.

Vastgemaakt:
Voornamelijk patiënten met een niet-westerse achtergrond die de Nederlandse taal niet helemaal machtig zijn op onze IC’s. Dat mag het kabinet even uitleggen. Waarom wordt dit verzwegen? En wat betekent dat voor de maatregelen? Alle moskeeën dicht en horeca weer open? #corona


Dus behandelingen en operaties van Henk en Ingrid met kanker, hartfalen of andere ziektes worden weer uitgesteld omdat de IC’s vooral bezet worden door Mohammed en Fatima die onze taal niet spreken en lak hebben aan de regels? Zijn dat de feiten @MinPres Rutte? #corona

De gegevens voor deze mededelingen ontleent Wilders aan een VPRO-radioprogramma “Dagboek van een IC-chef” – desbetreffend persoon “viel het op” dat er voornamelijk niet-westerse patiënten op zijn IC-afdeling met Covid-19 liggen.
Altijd schelden op de omroep tenzij het je uitkomt die te citeren.