Dagboek van een Bedrijfspoedel (Dag XXXI)

l'Offensif à l'outrance!

Lief Dagboek,

Waar doe ik het eigenlijk nog voor? Ik begon deze hele heisa in 2004 omdat ik niet wou dat Turkije bij de EU kwam – althans omdat dat zekere carrièremogelijkheden bood, wat kan het mij verder een reet schelen – en nadat ik mijn best heb gedaan om de Turkse president te beledigen als die dan desondanks hier op bezoek komt gaat die doodleuk zeggen dat dit de betrekkingen tussen Nederland en Turkije niet zal beschadigen!

En alsof dat nog niet erg genoeg is gaan die twee kneuzen van gedeputeerden in Limburg nog gewoon gezellig met hem lunchen óók, ik word godverdomme gewoon niet serieus genomen! Die Stassen heeft de zaak duidelijk niet in de hand, die moet vervangen worden. Baksteeneuro’s of niet.

En dan stapt er nog zo’n loser in Drenthe uit de PVV-fractie omdat hij zich ineens meent te moeten schamen. Hij schaamde zich een jaar geleden, toen nog niemand mij tegen durfde te spreken, anders niet om zich een extra inkomen als statenlid te verwerven. Hoogverraad is het! Hoogverraad!!

Het wordt tijd voor een voorjaarsoffensief! Waar is Bosma? Breng mij Bosma!! Die man is er ook nooit als je hem nodig hebt…

1 gedachte over “Dagboek van een Bedrijfspoedel (Dag XXXI)”

Reacties zijn gesloten.