Conservatieve wetenschappers USA – klimaatverandering is géén ‘linkse onzin’

Het moet toch niet gekker worden! Conservatieve wetenschappers, Republikeinen dus, die zeggen dat die Republikeinse politici hun verantwoordelijkheid eens moeten nemen. Dat ze op moeten houden met ontkennen en hun hoofd in het zand steken. Wow, ik ben er stil van!

Ik ben benieuwd welke Republikeinse kandidaat voor het presidentschap dit op durft te pakken, omdat hij nu ziet dat er een ‘markt’ voor is.

Inmiddels is prof.dr.mr.ir. De Mos al mompelend en stampvoetend rondlopend in Den Haag gesignaleerd: ,,Is niet waar, is niet waar” mompelend.

3 gedachten over “Conservatieve wetenschappers USA – klimaatverandering is géén ‘linkse onzin’”

  1. Dat zijn geen republikeinse wetenschappers, maar gewone linkse wetenschappers die zich voordoen alsof natuurlijk.

  2. @1 Er zijn een aantal conservatieve staten (Texas bv) waar ze het letterlijk en figuurlijk erg benauwd krijgen en heus wel geloven dat God hen op termijn zal redden, maar Hij neemt wel érg de tijd. 😐

    De nieuwe trend onder sceptici is overigens dat ze nooit hebben ontkend dat de aarde opwarmt (ondanks blog-artikelen waar ze een paar jaar geleden nog luidkeels het tegendeel beweerden) en dat de mens daar heus wel een aandeel in zal hebben (idem; het onderzoek dat dat bewees ligt nu al 9 jaar op ontkrachting te wachten), maar dat we er nog lang niet uit zijn hoe gevoelig het klimaat voor het aandeel van de mens is.

    En zolang we dat nog niet 100% zeker weten, hoeven we ons toch nog niet zo heel erg druk te maken? 😐

Reacties zijn gesloten.