CDA-prominenten maken zich zorgen over ontwikkelingshulp; nou en?

CDA-prominenten maken zich zorgen over het korten op ontwikkelingshulp. nounou, poehpoeh. Wat doet deze half-demente fossielen denken dat het huidige CDA dat ook maar één reet kan schelen? Waarom zijn ze eigenlijk nog lid van het CDA, als ze zo bezorgd zijn? Een CDA dat er geen been in ziet samen te werken met iemand die ooit in volle bewustzijn in het parlement een voorstel voor kopvoddentaks heeft gedaan? Hoe is het überhaupt mogelijk dat er nadien ook nog maar één politicus was die ook maar in de verste verte overwoog met deze hysterische haatgek samen te willen werken?

Maar nee, het VVD en CDA zagen wel mogelijkheden om daar eens fijn een regering mee te vormen. En in plaats van elke ochtend na het aanschouwen van zichzelf in de spiegel, in het volle bewustzijn lid te zijn van een partij die samen wenst te werken met een dergelijke racist, drie kwartier uitzinnig te moeten kotsen gaat men bezorgde brieven schrijven en af en toe gewetensvolle stukjes of brieven schrijven en interviewtjes doen.

Dat de PVV en haar stemmers uitsluitend uit schoften bestaat wisten we al, maar vergeet vooral ook niet dat iedereen die lid is van het CDA of de VVD, of daarop stemt, gewoon een vuile collaborateur is die het wel OK vindt dat een door en door racistische partij als de PVV deelneemt in de regering.

De helft van Nederland bestaat dus gewoon uit racistische of racisme-gedogende klootzakken, het is maar dat u het even weet.

15 gedachten over “CDA-prominenten maken zich zorgen over ontwikkelingshulp; nou en?”

 1. Is het CDA mooi van die ontwikkelingshulp af. Lange tijd was het zoeken naar een goed excuus. Nu is er dus Wilders. Veel dank.

 2. Heel veel dank voor Wilders. Hij heeft het zeker bij het goede eind. Overal op bezuinigen of nergens op! Niet voor niets gaan er zoveel mensen emigreren, omdat ze hier door alle bezuinigingen niet eens kunnen werken! Nederland wordt naar de hel geholpen door het kabinet. Alleen de koningin zou er een stokje voor kunnen steken.
  Ontwikkelingshulp komt toch vrijwel nooit terecht bij de mensen die het nodig hebben dus waarom zouden we er nog aan geven? Omdat we met ieder land vriendjes willen zijn.
  We halen niet voor niets buitenlanders naar Nederland om te werken. Die nemen het werk van anderen af en daarom zijn er zoveel werklozen in Nederland.Spreek uit ervaring, want mijn ouders zijn ook vervangen door Polen en Spanjaarden. Dan maar rascistisch en discriminerend, maar wel rechtvaardig. Iedereen die hier al woont moet hier niet weg!
  er zitten niet voor niets zoveel mensen in de ww en wwb uitkeringen. Gewoon omdat ze ontslagen worden of van een studie afkomen en geen werk kunnen vinden. Bij het UWV zeggen ze dan: de banen liggen voor het oprapen, maar die kijken alleen naar papierwerk en niet naar de opleiding van iemand. Het is toch normaal dat je als Universiteit hebt gedaan je niet in een VMBO baantje wil belanden. Dit is een vriendin van mij gebeurd en daar door is ze alles verloren wat ze had (huis, uitkering enzovoorts) die kon met 31 jaar weer thuis gaan wonen. Ik vind dat niet normaal. Wilders heeft echt wel het beste met Nederland voor, maar hij zegt het soms welerg cru. Als hij aan de macht zou komen dan komt het weer goed in Nederland. Alleen wil niemand dat inzien.

 3. @2 .. ” . Het is toch normaal dat je als Universiteit hebt gedaan je niet in een VMBO baantje wil belanden … ” Domme PVV Tuthola ( dit is als compliment bedoeld ) de verruiming van “passend werk “is juist door rechts doorgevoerd , dus laat die elitaire troel van een vriendin nou maar achter de kassa van AH kruipen of in het westland gaan werken .. en ze mag nog blijzijn dat de VVDr die prostitutie als “passend werk” wilde klasseren zijn zin niet kreeg ..

 4. #2 Zonnestraaltje

  Lieve schat als je nu ergens anders de zon even zou willen laten schijnen zou je velen met mij een enorm plezier doen.

 5. #2 Sjeezus wat een kudverhaal !!!! , en dat voor een scheinende zonestraal .. Dus jij heb een friendin van de unie versiteit…de volksuniversiteit ?

  Dat is trauwens altijd gewoon een keuze hoor , dat je weer bij je ouders moet gaan wonen en je jehuis verliest , en dat gebeurd niet echt zomaar hoor , ECHT niet !!!!!. Dat ken je allemaal voorkomen, echtwaar zerieus ! Ik denk dat je friendin alerbest hulp kan zoeken . Sukzes

  Woonen jou ouders nouw nog wel tuis dan of woon je met Polen en Spanjaarde ?? Die ken je toch eruit gooien of aanmelden op een meltpunt !!

  p.S. …Ik bedoel dit niet Lulig , want ik denk dat jy ook het best voor heb t met ons poepbruin gekluerde landtje . Ik vindt jouw gewoon heel tof ! O ja: KUD Uwv hahahahaha

 6. #2
  “We halen niet voor niets buitenlanders naar Nederland om te werken. Die nemen het werk van anderen af en daarom zijn er zoveel werklozen in Nederland.Spreek uit ervaring,”
  Klopt. Wist je zonnetje, dat die buitenlanders hier allemaal zijn gekomen om ons het werk af te nemen terwijl ze thuis voortdurend van de steun zitten te trekken omdat ze werkloos zijn en te lui zijn om te werken? Dat heb je allemaal goed van je Geestelijk Leider Wilders geleerd.

 7. Wat doet deze half-demente fossielen denken dat het huidige CDA dat ook maar één reet kan schelen?

  Mogelijk of zelfs waarschijnlijk niet, maar die “fossielen” kunnen wel hebben bereikt dat ook onder de weinige CDA-kiezers er ook mensen zijn die het lidmaatschap opzeggen en de vraag is of men dat nog wel durft te riskeren.
  Dit is vrijwel zeker voor Maxim Verhagen z’n laatste baantje in de politiek, maar de Kamerleden willen nog wel wat langer zitten denk ik.
  Ik zal er niet om wedden, maar het zal me niet verbazen dat alsnog toch nog de stekker er uit gaat al lijkt het me ook niet onmogelijk dat Wilders toch ‘m gewoon laat zitten. Die vent draait zo hard dat als je ‘m op een generator aansluit je makkelijk 20.000 huizen van stroom kunt voorzien.

 8. @ 2
  Je lijkt voor mij beslist geen zonnestraalje maar meer op een donkerewolk.
  Weet je zonnestraaltje wat voor mensen er momenteel gaan emigreren? Het zijn de rijken!…die vaak het
  zelfde argument gebruiken >> misbruiken dan zonnestraaltje <<

 9. #2. Hallloooo!!!! Waarom pakt Wilders die uitzendbureautjes dan niet aan? Heb je hem (of de VVD) daar wel eens over gehoord????????? Dat vraag je jezelf zeker niet af, hè? Het zijn natuurlijk weer ‘die stomme buitenlanders’, maar wie neemt ze aan??? Lever jij als Nederlander voor de aardigheid een jouw CV in bij SunPower , Otto en dergelijke.. dan krijg je wel een antwoord… Het is jouw VVD die wilt dat hier goedkoop, onderbetaald personeel voorhanden is. Stem vooral VVD of PVV, dan krijg je het slavenbestaantje dat je verdient!!!!

 10. #2. zonnestraaltje, jij zult nooit tegen een Pool of Roemeen op kunnen concurreren, want over hen kun je als uitzendbureau nog altijd huur vragen, ze gaan terug naar een land war alles goedkoper is, maar dat is niet de schuld van die Polen of die Roemenen. Pas als jij in een plaggenhut wilt wonen, of die WERKGEVER/UITZENDBUREAU aanspreekt op zijn beleid ten aanzien van zijn personeel, dan kunnen er spijkers geslagen worden. Anders moet je niet over die ‘buitenlanders’ liggen te zeiken, want over twintig jaar ben jij er ook een in Shanghai… En in China huilen ze niet over een klompenjongen meer of minder… als hij maar 15 uur per dag werkt.

 11. @8 ik ga mezelf niet meer blij zitten maken met de dode mus van CDA’ers die ook eens gevolgen zouden verbinden aan hun principiële praatjes. Als ik de standpunten van het CDA al zou ondersteunen had ik na dat befaamde congres destijds mijn lidmaatschap al opgezegd. Ik zou het lidmaatschap van elke partij opzeggen dat de PVV ook maar met een stok durft aan te raken.

 12. We zullen dit weekend in de peilingen van Maurice wel zien hoe de CDA’ers erover denken. Best kans dat het CDA nog stijgt.

 13. Het idiote is ook nog eens dat blijkbaar de aanhang kennelijk totaal niet in de gaten heeft dat met het doordrukken van de korting op Ontwikkelingssamenwerking CDA en VVD “gemachtigd” worden om nog meer te korten op allerlei voorzieningen, iets waar Wilders beweert dat hij er zich hard voor wil maken om dat te voorkomen (maar waarvan iedereen wel weet dat hem het een rotzorg zal zijn)

Reacties zijn gesloten.