CDA-leden nog steeds de weg kwijt, willen Camiel Eurlings als partijleider

EenVandaag heeft een enquête gehouden onder CDA-leden. En wie willen die leden als partijleider? Camiel Eurlings! (of Jan Kees de Jager).

Maxime Verhagen is helemaal afgeschreven, ach ja zo gaat dat in de politiek hè? Als je niet meer aan de top staat en te vies hebt gedaan, dan krijg je een keer de rekening (en terecht!).

21 januari is er weer een CDA-circusvoorstelling, als u voor wilt stemmen, moet u de gele kaart, met de witte rand in het paarse mandje doen; als u echter tegen voorstemmen bent, dan moet de paarse kaart met de witte rand in het gele mandje. Ja? Snappen we dat allemaal? Dan gaan we nu stemmen. 😀 Ben benieuwd of het weer direct uitgezonden gaat worden. Ik zet alvast in agenda ‘lekkers halen voor bij TV’.

6 gedachten over “CDA-leden nog steeds de weg kwijt, willen Camiel Eurlings als partijleider”

  1. Het geeft te denken, dat veel CDAers Oud Min. Eurlings als partijleider wensen. De man heeft een pathologische honger naar aandacht. 4 jaar negeerde hij kritiek op het beleid vanVenW w.b. Schiphol. Nu likte hij zich in bij de KLM. Triest . Het Strategisch Beraad stelt : “‘We willen terug naar Rentmeesterschap. Daar pas deze Eurlings NIET bij !

Reacties zijn gesloten.