CDA kandidaten lopen PvdA te paaien

De rituele paringsdans voor 12 september is al begonnen. Nu de deelnemers aan het stranden van Balkenende-zoveel (Balkenende, Verhagen, Bos, etc) niet meer actief zijn in de politiek is er ineens weer heel veel mogelijk. Alle kandidaten voor het lijsttrekkerschap vinden dat de PvdA echt, heel erg echt, mee moet doen. Want ze horen er toch echt bij hoor. Ik kan me herinneren dat dat twee jaar geleden hele andere geluiden waren. Van mij mag het CDA wel gewoon een poosje in de oppositie bankjes gaan zitten. Wat nederigheid leren, waar ze de mond altijd zo van vol hebben.

Voor zover ik het kan zien, is het niet gezegd dat CDA überhaupt een partij wordt waar een regering mee gevormd moet gaan worden. Dus dames, heren, enige bescheidenheid zou u sieren!

1 gedachte over “CDA kandidaten lopen PvdA te paaien”

  1. Doet me denken aan een collega van mij die eentje steeds voor rotte appel deed uitmaken en de volgende dag zegt: ” Niets aan de hand, joh, moet je niet zo zwaar opnemen, we zijn vrienden, he?”

Reacties zijn gesloten.