CDA op de bres tegen ‘mierenneuker’

De partij die tot voor kort enthousiast samenwerkte met de kopvoddentaks-, doe-eens-normaal-man!-, uitgekotst-halalvlees- en islamitische-apenroepers vindt dat er paal en perk moet worden gesteld aan het gebruik van het woord ‘mierenneuker’ tegenover de Sterke Arm der Wet. Potverpillepap, het moet nu maar eens afgelopen zijn. CDA-excuusturk Coskun Çörü gaat zich hier dan ook eens heilig over verontwaardigen en stelt kamervragen!

6 gedachten over “CDA op de bres tegen ‘mierenneuker’”

 1. Inconsistent handelen en doen is blijkbaar een compliment waard binnen het CDA.
  Het rechtzaak rond Wilders was niet voor niets: sindsdien hebben we vrijheid van meningsuiting, inclusief ten opzichte van de plisie en ambtdragers.

  Deze vrijheid is niet bedoeld alleen voor Wilders maar betreft elke burger.

  CDA wen ’s aan, man!

 2. Stoephoeren daar bij dat CDA ……… moet kunnen in deze situatie, ik beledig er in het algemeen niemand mee.

 3. Het neuken van mieren mag als een ernstig zedenmisdriijf worden beschouwd (behalve door mieren zelf). Een ‘mierenneuker’ is dus een zedenmisdadiger van de ergste soort.

 4. Ik vind het indrukwekkend hoe de CDA’ers zichzelf zo durven te verlagen qua hypocrisie. Ik bedoel: probeer het ze eens na te doen. Lukt je niet.

 5. Ik weet het niet, ik vind het mierenneuker niet erg, want bekeuringen uitdelen is een vetpot geworden voor het rijk. Maar toch….gisteren schrok me de pleuris toen ik een politiewagen voor de deur zag. Bleek dat de nieuwe buurvrouw, die een paar maanden geleden hier kwam wonen, de boel op stelten zette. Maar wat zeg je dan tegen die agenten, die de boel komen sussen als de buren last hebben van criminelen en als de meubels in het rond vliegen? Zoals met alles kan er wel nuance bij, ja je mag de agent voor koekenbakker, mierenneuker en wat anders uitschelden als ze een nog net niet invalide bekeuren die op het invalidenparkeerplaats parkeert. Maar je mag ze ook prijzen als ze een slaande ruzie met alle gevolgen van dien moeten oplossen.

Reacties zijn gesloten.