Burkas in Staphorst

In het Reformatories dagblad vandaag veel aandacht voor de woorden van Rabbae tijdens het Wilders  proces over de angst van Moslimkinderen en eerder vandaag een artikel over een getinte vrouw die emigreerde uit angst voor Wilders het veelzeggends zijn nog wel de reacties onder het eerste artikel , Ten eerste “Is dit een correcte titel voor het gezichtspunt van een christelijke krant ?”  Jawel , aandacht geven aan de angst van de kinderen der Saracenen is natuurlijk  van God los …  en verder blijken er dames in Burka Staphorst te terroriseren  want volgens Jan uit Staphorst:  “Ik denk dat de overheden e.d. niet beseffen hoe bang onze kinderen voor moslims zijn.
Dan bedoel ik die, die volledig ingepakt over straat gaan! ”  Jawel , Burkas in Staphorst

2 gedachten over “Burkas in Staphorst”

  1. Van moslims heb ik gedurende mijn gehele leven nog nooit last gehad, en om te zeggen dat de Marokkaanse gemeenschap mijn continu het leven zuur maakte toen ik in Gouda woonde zou zeer ver bezijdens de waarheid zijn.

    Christenen in bv. Bergum of Rijssen die met man en macht probeerden metal festivals tegen te gaan? Daar heb ik genoeg ervaring mee. Laat staan de confessionele partijen die vrouw danwel homo danwel beiden ronduit vijandig bejegenen, en mensen bij de eerste de beste gelegenheid allerhande rechten zouden willen ontnemen.

    Burkas en niqabs boezemen mij geen angst in. Zwarte kousen daarentegen, daar van gaat het bij mij bijkans dun door de broekspijpen lopen.

Reacties zijn gesloten.