Bruin 1 van dubbele paspoorthouders afhankelijk ???

de drieMen maakt zich bij het vormen van Bruin 1 zorgen over de betrouwbaarheid van Hero Brinkman als stabiel Kamerlid . Maar ik keek even door de lijst van Kamerleden en ik vond twee, mogelijk drie , nog grotere problemen .

In de VVD vinden we Malik Azmani, het kind van een Marokkaanse vader en een Friese moeder , volgens de Marokkaanse wet heeft hij dus recht op de Marokkaanse nationaliteit , ik ben benieuwd of Bruin 1 straks ten dele hangt op een dubbele paspoorthouder ..  Een leuk quootje  van deze heer :

” Het integratievraagstuk houdt mij zeker bezig. De overheid kan mensen niet opleggen om te integreren. Het werkt het best als mensen zelf het initiatief nemen. Dat getuigt van zelfredzaamheid en motivatie. Dat moet de overheid stimuleren.”

In het CDA vinden we zelfs een Turkse Moslim : Coskun Çörüz , geboren in Turkije dus de waarschijnlijkheid dat deze heer nog steeds een Turks  paspoort heeft is nog groter … Hoepla , dat maakt dus dat we nog maar 74 zeteltjes overhebben om Bruin 1 effectief te maken . Bruin 1 is dus voor het uitvoeren van al die leuke kopvoddentaksjes en wat niet meer zij wel op de SGP aangewezen

En wat te denken wat er gebeuren kan als PVV Kamerlid J.E.J.W. Sharpe iets aan zijn ogen laat doen en na het verwijderen van de verbanden plotseling uitroept “Help , Ik ben een Negert …”  Dan kan zelfs de SGP Bruin 1 niet meer aan een meerderheid helpen ..

9 gedachten over “Bruin 1 van dubbele paspoorthouders afhankelijk ???”

 1. Aan Hero gaan we nog veel plezier beleven. Hij heeft als politiek medewerker het windvaantje Ehsan Jami aangetrokken. Ook iemand met een dubbele nationaliteit naar mijn weten. Gezien de unverfroren houding van de Leider der Beweging op dit punt ben ik benieuwd hoelang de aanstelling van Ehsan stand houdt.

  Iran

  Bij verkrijging van de Nederlandse nationaliteit verliest u niet automatisch de Iraanse nationaliteit. Wanneer u 25 jaar of ouder bent, is het mogelijk om afstand te doen van de Iraanse nationaliteit en wordt dat in principe van u verlangd. Hier zijn echter uitzonderingen op. De Iraanse overheid verleent geen toestemming om de nationaliteit te wijzigen indien u niet heeft voldaan aan de militaire verplichtingen. Wanneer u middels een gelegaliseerde verklaring kunt aantonen dat u om deze reden geen toestemming wordt verleend, kunt u vrijstelling krijgen van de afstandsverplichting

  *Op 20 april 2010 is Ehsan 25 jaar geworden*

 2. Sterker nog: iedere jood is automatisch ook een staatsburger van Israël – dubbele nationaliteit dus.

 3. Vergeet Kathleen Ferrier v.h. CDA ook niet. Die heeft weliswaar geen dubbele nationaliteit maar ze is wel van allochtoonse (Surinaamse) afkomst.
  Ik denk niet dat zo’n fatsoenlijke vrouw het wel ziet zitten om samen met een figuur als Wilders en een (xenofobe + discriminerende) partij als de PVV in een coalitie te zitten

 4. Ik heb voor de zekerheid mijn aanmeldingsformulieren maar vast gemaakt.Als Bruin 1 immers aan de macht komt, moet ik me waarschijnlijk laten registreren, als zijnde een niet ethnische Nederlander (Grieks,Indonesisch en Belgisch). Ik ben benieuwd wat voor symbool ik op mijn jas gespeld krijg.

 5. het legt eraan

  Grieks,Indonesisch en Belgisch

  Als dat Indonesisch Indo is heb je misschien genoeg wit bloed om acceptabel te zijn wanneer je je blondeer , anders word het de generieke klassering :P.R. = Product Rassenschande …

 6. fries-chaukisch-saksisch-joods-frankisch-vermoedelijk keltisch-mogelijk ook romaans.

Reacties zijn gesloten.