Briljant! Mark Rutte gaat het land vooruit helpen

Niet meer eindeloos praten over geloofwaardigheid, maar het land vooruit helpen. Dat is volgens VVD-leider Mark Rutte de manier om de klap te boven te komen die zijn partij in november opliep door het gedoe over de inkomensafhankelijk zorgpremie. (NOS)

Hè ja Rutte, help jij het land eens even vooruit, rechtstreeks de bezuinigingsafgrond in die voor ons opdoemt. En geloofwaardigheid, dat is inderdaad zó 2012…

Rutte gaat de komende maanden weer het land in om meer zichtbaar te zijn voor zijn achterban.

Nou dat is inderdaad wat we van een premier voor alle Nederlanders verwachten, dat-ie tijdens zijn premierschap gewoon doorgaat met campagne voeren in plaats van zich met bestuurlijke zaken bezig te houden.

6 gedachten over “Briljant! Mark Rutte gaat het land vooruit helpen”

 1. Beste Laurent, hoewel ik het geheel met je conclusie eens bent wil ik je toch ook de andere kant van de medaille laten zien.

  > voor mij en waarschijnlijk ook voor jou, de meer glanzende kant van dat gebutste en gekrakeleerde kleinood die je dood nog niet wil dragen.

  > Er zijn het afgelopen jaar heel wat leden bij de VVD weggelopen, aldus De Persdienst. Het aantal leden dat heeft opgezegd ligt rond de 3000, blijkt uit cijfers die het Documentatiecentrum Nederlandse Politieke Partijen vrijdag publiceert.

  De VVD heeft nu nog ruim 35.000 leden en dat is 7,5 procent minder dan begin vorig jaar

  bron:
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21262574/__Fors_ledenverlies_VVD__.html

 2. De lijst van zaken waar ‘de premier van alle Nederlanders’ weinig mee heeft, wordt steeds langer: vergelijkingen met het verleden, vergezichten…geloofwaardigheid..
  De waarheid past ook aardig in dit rijtje thuis als zijnde iets dat niets voor die ontieglijke oetlul is schat ik zo in.
  En als ie bij een gewoon bedrijf zou werken, hadden ze hem er al lang uitgetrapt wegens zijn welhaast verbijsterende incompetentie.

 3. Over de VVD kun je maar 1 ding zeggen.

  De VVD moet verdwijnen.

  Zo simpel is het. VVDers zijn in mijn ogen geen mensen.

  Als je alleen maar aan jezelf denkt als je alleen maar over geld kunt praten. Maar daarbij kunnen die VVDers veelal alfa opgeleid niet eens rekenen. Feiten zijn de VVDer een doorn in het oog. Liever achter een facade van keurigheid je medemens beliegen en bedriegen.
  Andere het vuile werk laten doen. Bij de VVD hebben ze daar een handjeklap met Geert over gemaakt achter de schermen. PVV voor tokkie dom. En de VVD voor elitair dom.

  En daartussen zitten wij de normale jan met de petten gevangen. De mensen die gewoon werken of buiten hun schuld on niet moedwillig in de bijstand zittten. Die niets hebben tegen buitenlanders omdat we kunnen relativeren dat je overal rotte appels heb. Die ook wel eens naar de VPRO kijken of een boek lezen. Die eens naar een land als India gaan ipv naar Costa Del Snol lekker met nederlanders en blanken onder elkaar. Die als ze naar Israel gaan niet meteen een kiboets induiken met gelijkgestemden maar ook eens de andere kant van de muur bekijken. Die open staan voor andere gedachten en ideeen. Die ook van cultuur houden en proberen het millieu niet al te veel te belasten wat best lastig is.

 4. Mark Rutte geeft het geld liever aan de ouderen dan aan de bank, nadat hij de ouderen eerst heeft bestolen

 5. @5, ….en tevens blijft hij onophoudelijk, ratelen dat banken aan de ergste armoe lijden, daarom moeten we ze allemaal elke dag helpen, weetjewel.

Reacties zijn gesloten.