BREKEND: Mark Rutte (VVD) alsnog op wintersport

Ik vraag mij ten eerste af waarom wij dit moeten weten, en ten tweede wordt vermeld dat hij direct terugkeert naar Nederland als de omstandigheden daartoe aanleiding mochten geven. Maar welke omstandigheden zouden het beslist nodig maken dat de premier weer in Nederland is, vraag ik me af?

Als er al iets geregeld moet worden, in geval van ernstige ontwikkelingen m.b.t. de prins, lijkt het me niet iets waar de premier zich persoonlijk mee hoeft te bemoeien. Immers, de prins heeft geen enkele politieke functie.
Of is het een kwestie van piëteit? In dat geval zou ik ook nu niet alsnog op wintersport gaan.

Samenvattend moet Rutte óf zonder meer op vakantie gaan, óf zonder meer blijven en hoeven wij dit bovendien niet te weten. Tot zover de zaken waaraan de premier en de landelijke pers prioriteit geven.

11 gedachten over “BREKEND: Mark Rutte (VVD) alsnog op wintersport”

  1. Het patroon is duidelijk. Als Rutte iets wil of niet wil, dan vraagt-ie eerst aan Geert en Beatrix of hij dat wel of niet mag doen.

  2. Mark zal waarschijnlijk door de bergredding ergens uit de bossen gevist gaan worden. Verdwaald terwijl hij op zoek was naar de bruine piste. Als je eenmaal op een hellend vlak zit…

  3. @10

    menig VVDer heeft last van hete aardappel in de nek, Mark is ongetwijfeld meer van de après ski met vrinden

    biertje?

Reacties zijn gesloten.