Breindode PVV’ers doen weer een sneue actie in het EP

De vier fractieleden van de PVV weigerden te klappen toen de Sacharovprijs werd uitgereikt door het EP. Waarom? Omdat deze werd uitgereikt aan de Arabische Lente. Stelletje sneue, zure chagrijnen.

Nee, dan de democratie van de PVV! Dierenpolitie, Perspolitie, Schoolpolitie, razzia’s in coffeeshops, alle linkse mensen en moslims moeten weg of in een kamp. Lekkere Partij voor de Vrijheid ideeën. Zijn zelf een stelletje dictators, als je niet breindood de bevelen van de Grote Lijder opvolgt ben je afval, weg ermee.

40 gedachten over “Breindode PVV’ers doen weer een sneue actie in het EP”

 1. zou Daniël wel geklapt hebben?

  hij denkt waarschijnlijk dat de Sacharovprijs een prijs is voor de beste Russische wodka

 2. Arabische lente?Hoe verzinnen ze het. Arabische winter is een betere benaming,
  kwestie van tijd dat kerels in jurken en lange baarden de.macht grijpen. Inshallah!

 3. karel Schreef:

  Arabische winter is een betere benaming,
  kwestie van tijd dat kerels in jurken en lange baarden de.macht grijpen. Inshallah!

  Wat is daar mis mee? Jij moet er toch niet wonen?

 4. Dan hebben ze in ieder geval karakter getoond! Beter dan DOMWEG met de domme massa mee te gaan zitten klappen! En gelijk heb je KAREL,het wordt een Poolwinter in Egypte.Nu al mogen toeristen niet meer in badkleding op het strand komen en vrouwen moet gescheiden van de mannen zwemmen.(Allemaal in BOERKINI ?) Alcohol drinken is verboden,ook voor toeristen want,”Die drinken thuis al genoeg alcohol!” Zo denken ze daar over westerlingen en aan toeristen waarvan ze het financieel moeten hebben.De Grote Bekken! Die om NAVO steun smeekten!

 5. #5
  Gelukkig hoef ik er niet te wonen, nee. Vrouwen in burka’s aan het strand en ranja met een rietje en geen bier. Daar zou je haast opgewonden van worden of misschien homo.

 6. karel Schreef:

  Oja Abdul, met mannen in jurken heb ik ook niks, jij misschien?

  Blijf on-topic vent, bruinhemden gaan buiten, ook in mijn Nederland 🙂

 7. Bernadette, wil je je Ingrid niveau een beetje dimmen en on topic blijven? Als je wilt krijsen ga je maar naar een andere site.

 8. Karel ook graag on topic blijven graag, janken en zaniken doe je maar op rabiaat rechtse sites.

 9. Bernadette Schreef:

  Nu al mogen toeristen niet meer in badkleding op het strand komen en vrouwen moet gescheiden van de mannen zwemmen.(Allemaal in BOERKINI ?)

  Annuleringsverzekering zeker niet vergoed gekregen na geboekte all-in g-string strandvakantie in Egypte? Helaas, wat jammer nou.

 10. #Karel en #Bernadette – Misschien winnen de progressieve krachten het deze keer nog niet in Egypte. Maar en volgende keer zeker wel! Daarom wordt het tijd, dat de Israelische regering luistert naar het miljoen occupy demonstranten van augustus in Tel Aviv en Haifa. Als je in de Levant wilt leven, moet je MET de Levant durven leven.
  Even nadenken….
  Geen gek idee, toch?

 11. @6

  Laat die Egyptenaren lekker zelf beslissen in wat voor land ze willen wonen.

  Als jij lekker wil comazuipen in je stringetje prima, maar ga dat niet aan de rest van de wereld opdringen.

  Je had beter een paar eeuwen geleden geboren kunnen worden. Kon je lekker de koloniaal uithangen.

  Hele volksstammen verlangen naar vrijheid en zelfbeschikking. Als je andere mensen dat niet gunt verwacht het zelf dan ook niet.

 12. @7

  De haat liefde verhouding van PVVers met homo’s doet vermoeden dat er nogal wat onderhuidse Freudiaanse frustraties van seksuele aard aanwezig zijn.

  Zaterdag middag met een biertje in de hand bij het voetbal slap lullen met je vrienden, neerbuigend over homo’s. En zaterdag avond met lippenstift en hoge hakken je bruine gat laten oprekken door een wildvreemde man op een donkere parkeerplaats. Je weet dat het waar is. Ontkennen heeft geen zin. Een poging daartoe is niet meer dan een bevestiging van het onvermijdelijke. Een buitenstaander weet voldoende als ze Joram van Klaveren of Machiel de Graaf zien.

 13. Bram is zeker het alter ego van Karel en voelt zich op zijn pikkie getrapt.

  Ik moet toegeven dat ik regelmatig Chanel lippenstift koop. Voor mijn bloedmooie Marokkaanse vriendin

 14. @21kaaskop
  echt off topic al je opmerkingen en niet ter zake doende.
  Wat heeft de PVV bereikt met die actie in het EP? Weer veel aandacht en dat is orecies wat die partij wil. Jij bent op deze manier niet alleen een travestiet, maar ook nog een propagandist van de PVV.

 15. Jup de zetels liepen wat terug… dus wat moest Captain Wilders doen…

  Nou hij greep Word-Engineer Bosma bij de kladden en schreeuwde :”INCREASE TO BULLY FACTOR 9!”

  Waarschuwingen of de Tweede kamer en andere verkiesbare instellingen daar wel mee om konden gaan werden in de wind geslagen “She’s gonna blow captain!” was de waarschuwing van Word-Engineer Bosma toen het CDA begon te bokken over 130. En hij zag het roder en roder worden van het gedoogakkoord met lede ogen aan.

  Maar een “Steady as she goes Bossy” was genoeg om hem terug in de linie te krijgen en de Rel stemmers weer terug te krijgen.

  In andere woorden, wedden dat ze weer gaan stijgen in de peilingen? Mensen die PVV stemmen houden wel van dit soort relletjes en zakkerig gedrag ;).

 16. De PVV kriijgt veel te veel aandacht en is te veel in het nieuws. Negeren die partij is de beste oplossing. Het is een partij zonder leden, eigenlijk te gek voor worden. 4 EP klappen niet voor een prijsuitreiking, ze hebben zichzelf voor schut gezet.

 17. @25 Negeren werkt alleen als alle media die Pavlov-reactie eens afleren. Maar zolang elke scheet of boer die een PVV’er laat in het nieuws komt, zullen wij het de tegen het licht houden en op redelijkheid beoordelen. 8)

 18. Tsja, kennelijk hadden de vier fractieleden van de PVV ook een eigen mening. Als het aan de schrijver van dit artikel had gelegen hadden ze in Mao stijl allemaal op moeten staan om driftig te applaudiseren?
  Dat zou inderdaad een prachtig toonbeeld van democratie geweest zijn

 19. Hmm, ik denk dat ik niet blij zou zijn als er PVVers voor mij zouden klappen…
  Dan doe je namelijk echt iets verkeerd.

  Ik zou wel klappen voor de PVV als ze een prijs krijgen, afgeprijsd welteverstaan en een stoffig bestaan lijden onderin de € 5,- bak.

  Veel meer is de inbreng van deze partij, die geen partij is, mij en gelukkig nog altijd een substantieel deel van de bevolking, niet waard.
  En daar hoeft geen applaus op te volgen….

 20. bram Schreef:

  @19
  Erg off topic.
  welke lippenstift gebruikt jij?

  Zeker niet deze dat jij net gebruikt heeft. 🙂

 21. Robert Schreef:

  Tsja, kennelijk hadden de vier fractieleden van de PVV ook een eigen mening.

  Die helaas nog steeds het sterkst door Adolf Hitler werd uitgedragen.

 22. Robert Schreef:

  Tsja, kennelijk hadden de vier fractieleden van de PVV ook een eigen mening. Als het aan de schrijver van dit artikel had gelegen hadden ze in Mao stijl allemaal op moeten staan om driftig te applaudiseren?
  Dat zou inderdaad een prachtig toonbeeld van democratie geweest zijn

  Bij een prijs uitreiking is het netjes om te aplaudiseren. Ook al ben je het niet eens met een spreker dan aplaudiseer je nog naderhand. Dat is netjes, ook bij wetenschappelijke presentaties en sprekers. Doe je dat niet dan laat je zien dat je alles van die persoon veracht en ook de persoon zelf. Wat wel heel erg hard is, in dat geval kan je kritiek verwachten van mensen. Die je om uitleg vragen waarom je zo irritant aan het doen bent.

 23. Zo zie je maar weer, wat een kleinzielige figuren zich tot de pvv voelen aangetrokken. Het is natuurlijk om uit je vel te springen dat de grote laffe lijder deze prijs niet in ontvangst mocht nemen. NB met gevaar voor eigen leven en 24 uur per dag op kosten van de belastingbetaler bewaakt, getuigt het van grote moed om dag in dag uit bepaalde bevolkingsgroepen en tegenstanders te schofferen, te beledigen en haat te zaaien. Volgens de pvv’ers is de grote laffe lijder groot onrecht aan gedaan, door de prijs toe te kennen aan degenen die werkelijk met gevaar voor eigen leven een poging hebben gedaan om meer democratie in de Arabische landen te bewerkstelligen. Terwijl ondertussen in het ‘vrije Westen’ de democratie sluipenderweg om zeep wordt geholpen, voornamelijk met dank aan het bruine gedachtegoed van de pvv en verwante partijen.

 24. @32

  was het niet de PVV die liep te klagen dat advocaat Enait niet wilde opstaan voor de rechter?

  respect van andere mensen verwachten is immers makkelijker dan andere mensen respect geven

 25. @#31 : Ah, u bent er zo een, iedereen met een andere mening is meteen fascist. Het gedachtengoed van Mao en Lenin is zeker wel zuiver?

  Het is in Egypte 1 grote chaos waar iederen zo zijn eigen agenda en beweegredenen heeft die lang niet altijd even nobel zijn als men wil doen geloven.

 26. Robert even voorstellen ik ben hier de baas en jij bent een proleet die ongeveer 1 millimeter verwijderd is van het spamfilter. Jij gaat je gedragen als een gast of je ligt er uit. Enige en laatste (bindende) waarschuwing (waar geen discussie over mogelijk is).

 27. Robert Schreef:

  Het is in Egypte 1 grote chaos waar iederen zo zijn eigen agenda en beweegredenen heeft die lang niet altijd even nobel zijn als men wil doen geloven.

  Om on topic te blijven, de Arabische Lente is een zegen voor de Egypte, Libië en Tunesië. Spijtig voor jou dat ze helaas niet jouw ideale regime hebben gekozen, maar ik zit er niet mee. Lastig hè, democratie? En meningsuitingsvrijheid? 😥

 28. Schrijfster van dit stukkie kan het alleen maar helemaal eens zijn met @ 32. Dat heeft niets met welke stroming of leider te maken. Dat heeft te maken met fatsoensnormen.

 29. @38
  Zou je klappen voor een prijs die Wilders wint als je in het publiek zou zitten dan? Ik niet…..dan maar geen fatsoen.

 30. @39 Bij het soort prijzen dat Wilders hoopt te winnen, zit ik zeer waarschijnlijk niet in het publiek.

  Maar als hij een prijs zou winnen voor de mooiste zelfgekweekte sierkalebas… ach, waarom niet? 😉

Reacties zijn gesloten.