Breaking: Dellen in overleg met 50plus

Le Roy dance 00Vandaag blijkt dat 50plus in de peiling van TNS NIPO gegroeid is naar 24 zetels. De opmars van de charismatische leider Henk Krol is onmiskenbaar. Hoewel ouderenpartijen in het verleden binnen de kortste keren wegens ruzie uit elkaar vielen. Lijkt het dat de strenge hand van Jan Nagel de partij goed doet en er tot nu toe, slechts een paar akkevietjes te turven zijn.

Ook de partij DELLEN van Le Roi danse heeft de ontwikkelingen bij 50plus met meer dan gewone interesse gevolgd. Vandaag is vanuit het partijkantoor van DELLEN bericht dat de partij gesprekken voert met meer dan een onderknuppel van de ouderenpartij. Namen wil men nog niet noemen maar de gesprekken over verregaande samenwerking worden hoopgevend en constructief genoemd.

Hoewel DELLEN zich meer richt om het wat minder behoudend deel van de Nederlandse bevolking
denken beide partijen elkaar goed te kunnen aanvullen en in het belang van Nederland te willen samenwerken.

Het is nog te vroeg om van een mogelijke lijstverbinding te kunnen spreken, liet de woordvoerder duidelijk weten. Een klein struikelblok is de wat onduidelijke positie van Henk Krol en zijn bedrijven die in opdracht van 50plus werkzaamheden zouden verrichten. Wanneer het klip en klaar is dat de heer Krol duidelijk afstand heeft genomen en geen zeggenschap meer heeft over die activiteiten zal er vervolg aan de oriënterende gesprekken gegeven worden. DELLEN benadrukt dat er geen sprake is van fusiegesprekken maar een onderzoek naar inhoudelijke en evenwichtige samenwerking om de verdere versnippering in het politieke landschap te voorkomen en de kiezers meer duidelijkheid te verschaffen bij de te verwachten verkiezingen dit jaar.

16 gedachten over “Breaking: Dellen in overleg met 50plus”

 1. Partijen die het vooral moeten hebben van maatschappelijke onrust dient men te allen tijde te wantrouwen, zo kwam Adolf Hitler ook aan de macht.

 2. Voor JHIM is het te vroeg om conclusies te trekken uit de peilingen van TNS NIPO. Daarnaast wacht JHIM de resultaten af van de gesprekken tussen de Dellen en 50plus.
  Vooralsnog vindt JHIM de ontwikkelingen in de periferie van de Nederlandse politiek interessante materie en hoopt een constructieve bijdrage te kunnen leveren aan het debat die gaande is in de samenleving over het bruggen slaan tussen de oevers van de verschillen in opvattingen, hoe de Nederlandse samenleving uit deze moeilijke tijden beter en sterker zal en moet komen.

  JHIM wil meer JHIM kan het

 3. SCOOP voor KRAPUUL

  Het nieuwe kabinet staat al in de steigers !!

  Alleen doet Krol zo ontzettend lullig, valse nicht, bah, wil per sé MP worden, nou dat pikken wij DELLEN niet.

  Jhimh doet mee, wil ook niet onder Krol dienen, ziet mij wel zitten, dus dat komt goed.

  Eindelijk weer een leuk land.

  Mijn nieuwe haarlak houdt de boel goed op zijn plek zo te zien.

 4. Enig idee welke ministeries jullie willen hebben, ze zijn in de uitverkoop, sla jullie slag voordat Krol gaat slaan en bijten. Op een zijspoor die kwezel, en snel ook.

  Stem LOMP dat alles goed komp !!

 5. JHIM is pas beschikbaar als zijn wachtgeld afloopt , om daarna 3 maanden te gaan “werken “in de tweede kamer en zich daarna af te scheiden vlak voor de volgende verkiezingen en dan zijn nieuwe wachtgeldperiode te beginnen …

 6. @7 Ho, hé, dat claim ik!

  (zie hier de eerste ‘problemen’ 🙂 net als bij een echte partij)

 7. @9 Al Bakrastani
  mag ik een kleine correctie maken.

  Er is verschil tussen JHIM en Jhim van Bemmel, ook wel Jhimh en Jhimbo genoemd.

  JHIM is een politiek partij
  https://krapuul.nl/overig/blog/99231/eerste-aankondiging-nieuwe-politiek-partij/

  Die als motto heeft: JHIM wil meer JHIM kan het

  Uw opmerkingen over heer van Bemmel komen wellicht voort uit kinnesinne en zijn daarom geheel voor uw rekening.

  De politieke partij JHIM distanctieert zich van uitspraken over wachtgeldgebruikers en wachtgeldgenieters mede omdat JHIM zich juist richt op die weide vol aan ervaren ex-politici die (on)gewild aan hun goedgevulde ruiven plukken om weer volop onderdeel te worden van onze prachtige en sterke Nederlandse samenleving.

  Zie ook het persbericht later op de dag op deze site.

  Mag ik u verder een tevreden werkdag toewensen en dat uw lunch u mag smaken in de wetenschap dat u die verdiend heeft door te werken voor uw boterham of pita.

 8. @11, LOMP zou aantal Ministeries kunnen laten samenvloeien en Keira wordt ermee de eerste vrouwelijke Premier van Nederland, tevens Minister van Gezonde Verzekeringen, tevens Minister van Verkeer en Vakantie.

  Tel uit je winst van het sparen! 🙂

 9. @14 maar bij welke partij is (in jouw visie)onze nieuwe MP van alle Nederlanders aangesloten?

  JHIM valt af, want die partij is niet van plan om een Kabinet op te tuigen
  LOMP ?
  DELLEN ?

 10. @15, LOMP natuurlijk en vooral gratis pita’s gaan uitdelen voor de hard werkende Nederlanders.

Reacties zijn gesloten.